Letettem a mágiát/ezotériát, el fog múlni?
Bk 12 éves lehettem, amikor a kezembe vettem a " Amere nincs magyarázat" c. könyvet ( buzgón nézegettem a képeket és alatta a kis irományokat ), nem kellett volna... pár napig utána nagyon féltem egyedül lenni bárhol, állandóan meg voltam győződve, hogy követnek, sírógörcsök kaptak el spontán, éjjel a szobámba alakokat láttam, és hangokat halottam.... mindez akkor tartott pár napig ( 4 - 5 ) és amilyen gyorsan kezdődött, el is múlt, de nem teljesen....
Idővel rájöttem, hogy valami olyasmibe piszkáltam bele, amibe NEM kellett volna és ezeket úgy tudtam némileg csitítani, hogy elkezdtem foglalkozni Ezoval/mágiákkal... míg teljesen bele nem mentem...
Most, évekkel később már tudok mindent szinte, jóról és rosszról ( foglalkoztam segítő és ártó dolgokkal/mágiákkal ), majd döntöttem és sikerült letennem ezeket a dolgokat ( mágis/ezo ), de észrevettem valamit...
Anno, amikor 12 évesen történt ez velem, és halottam eleinte és ritkán láttam is, ez azóta se múlt el... nem vagyok tisztán látó és halló, de azóta mindenképp felerősödtek, vannak nagyon erős megérzéseim, előre álmodok dolgokat, testen kívüli élményeim vannak és néha előre megmondom, kivel mi fog történni.
Tudok gyógyítani, de kiválóan átkozni is :( s 17 évesen volt egy szívműtétem... a korházban is érdekes dolgokat tapasztaltam... többször élesztettek újra, testen kívüli élmény és amikor némileg jobban voltam és magamhoz tértem, esténként a kórtermembe nem épp odatartozó személyeket láttam.
A kérdés egyértelműen az, hogy ezek a "adottságaim" el fognak múlni, vagy anno ott rontottam el, hogy túl kíváncsi voltam? köszönöm.
23/L
Nem múlnak el, de nem baj.
Nekem is vannak megérzéseim. Sokszor álmodok előre, vagy megéreztem apa műtétjét, azt, h a bnőm rákos... de hónapokkal a megtörténtük előtt.
Pl. jó ideje "láttam" (időnként megjelent a lelki szemeim előtt) h bnőm azt mondja, rákos, és meg fog halni. Fél évre rá közölte, h gégerákja van. Szerencsére nem halt bele. :)
V már hónapok óta ugyancsak meg-megjelent, h apa kórházban van. Erre nemrég vakbéllel műtötték.
Az álmaim is bejönnek, v van, h konkrét jelenetsort álmodok meg, és bizonyos idő múlva ugyanaz megtörténik (helyszín, szitu, párbeszédek, minden azonos).
Jó lehet szinte mindent tudni.
Tudod, hogy én ki vagyok?
08:59Persze, egy kíváncsi egyén :D
Az azt, hogy "mindent" tudok, ne a szó szoros értelmének vedd, tudom azokat, amiket nekem meg kellett tudnom/tapasztalnom :))
08:50
Nem ennyire vészes, hogy beleőrüljek :))12 éves korom óta részese voltam az okkultizmusnak, minden mágiaágba belekóstoltam és sajnos voltam a rossz és a jó oldalon egyaránt... amikor mindezt kezdtem, vettem magamnak egy ezüst pentagrammát, ezüst lánccal.... s most 11 évvel később úgy érzem, nincs tovább, lezártam a múltamat és letettem a mágiát, amit persze eddig tanultam és szereztem tapasztalatokat, nem fogom elfelejteni, de nem érzem tovább szükségét, hogy a misztikumok világába éljek, ezért szakítottam a múlttal.
Búcsúzóul és lezárás képen ( mint egy megpecsételés ), a pentagrammom díszdobozát ( amibe eredetileg vettem ), előkerestem, beletettem a nyakláncot, mikor mentem páromhoz, elsétáltunk a Lágymányosi Hídhoz, a dobozkát apró kövekkel töltöttük meg, lezártuk és a híd közepéről a folyóba hajítottam.
S így a víz örök időkig tisztíthatja :
Az elképzelhető, hogy a sok betegség , stb miatt kifinomultak az érzékszerveid. Nem ritka, hogy jobban veszik az ilyen (pl.szívműtét)dolgokat átélők a többi ember nonverbális jeleit( mimika, gesztusok, testtartás, hangszín), érzékenyebbek mindenre. Ez NEM mágia ,,csak" pszichológia.
A szorongás okozhat olyat, hogy amitől félsz vagy kb félsz és bekövetkezik valami hasonló, hát azt képzelik, hogy ,,megérezték". Mondjuk, megérezték, de nem azért mert ez valami ezo-izé, csak mert féltek tőle és lám, véletlenül be is következett. Hát az apró jelek miatt megérzi az ember, hogy ,,valami nem stimmel" és elkezd szorongani. Azután ha történik valami magyarázatot készít, hogy ,,tudtam!" .. Na valami ilyesmi a mágia. Kb. a rossz jegyet is ,,meg szokták érezni", vagy az aznapi feleltetést:-)) Nyilván félnek tőle és esetleg megtörténik akkor belemagyarázzák a megérzést. De mi van azokkal a sokkal nagyobb számú esetekkel, amikor megérezték a felelést és mégsem lett belőle semmi? Hát azt elfelejtik, nem kell önigazolást keresni hozzá:-)) Jól tetted, hogy kiszálltál a zavaros mágiából, igyekezz önbizalmat építeni. az sem árthat ha tanulsz valami igazi suliban, bár az unalmasabb sokkal, mint a fantáziavilágból épített ezo:-)) Szoronganod sem kell, hiszen szellemek, látók, mágusok, telekinézis, árnyemberek, stb. nincsenek. Szia
Kedves 10:08
Igazán nem értem, miről hablatyoltál itt össze, sose szorongtam :))
Azt meg pláne nem tudom, hogy miért vagy ennyire "nyers", nem vagyunk egyformék, de ha TE nem hiszel ezekben, nem tudom mit keresel itt :))
Tudod... foggalmad sincs, miken mentem keresztül/éltem átt és köszönöm, szellemileg jól vagyok, viszont.
Ha hülyének nézel, nézz...
ha azt hiszed hazudok, a te dolgod...
és ha nem hiszed el egyetlen szavamat se, az se érdekel, hisz ha nem hiszel az ilyenekbe, kár erőltetni, csak kérlek akkor tégy megy egy aprócska szívességet, és ne írogass itt feleslegesen :D :D :D
Köszönöm amúgy az övön aluli válaszodat, nagyon jól esett és neked is szép napot kívánok :)
Vigyázz a testi épségedre ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!