Letettem a mágiát/ezotériát, el fog múlni?
Bk 12 éves lehettem, amikor a kezembe vettem a " Amere nincs magyarázat" c. könyvet ( buzgón nézegettem a képeket és alatta a kis irományokat ), nem kellett volna... pár napig utána nagyon féltem egyedül lenni bárhol, állandóan meg voltam győződve, hogy követnek, sírógörcsök kaptak el spontán, éjjel a szobámba alakokat láttam, és hangokat halottam.... mindez akkor tartott pár napig ( 4 - 5 ) és amilyen gyorsan kezdődött, el is múlt, de nem teljesen....
Idővel rájöttem, hogy valami olyasmibe piszkáltam bele, amibe NEM kellett volna és ezeket úgy tudtam némileg csitítani, hogy elkezdtem foglalkozni Ezoval/mágiákkal... míg teljesen bele nem mentem...
Most, évekkel később már tudok mindent szinte, jóról és rosszról ( foglalkoztam segítő és ártó dolgokkal/mágiákkal ), majd döntöttem és sikerült letennem ezeket a dolgokat ( mágis/ezo ), de észrevettem valamit...
Anno, amikor 12 évesen történt ez velem, és halottam eleinte és ritkán láttam is, ez azóta se múlt el... nem vagyok tisztán látó és halló, de azóta mindenképp felerősödtek, vannak nagyon erős megérzéseim, előre álmodok dolgokat, testen kívüli élményeim vannak és néha előre megmondom, kivel mi fog történni.
Tudok gyógyítani, de kiválóan átkozni is :( s 17 évesen volt egy szívműtétem... a korházban is érdekes dolgokat tapasztaltam... többször élesztettek újra, testen kívüli élmény és amikor némileg jobban voltam és magamhoz tértem, esténként a kórtermembe nem épp odatartozó személyeket láttam.
A kérdés egyértelműen az, hogy ezek a "adottságaim" el fognak múlni, vagy anno ott rontottam el, hogy túl kíváncsi voltam? köszönöm.
23/L
10:28
Hidd el, én nem örülök neki :/
Ha megérzésem van, az többnyire bejön, de van, hogy nem, viszont, ha előre látok történéseket, az cseppet se jó dolog, mert tudom, hogy legyen akár jó vagy rossz, be fog következni.
Ha jó dolog, akkor természetesen nincs baj, de a gond az, amikor rossz dolog fog történni, Én tudom, de nem szólhatok róla, mert hülyének néznek vagy dilisnek... a másik dolog meg, hogy.... ha belepiszkálok a történésekbe, és nem következik be az épp adott rossz vagy jó dolog, akkor nem tudom, lehet - e annak valami vízhangja... eddig még ezt nem próbáltam ki.
10:45
Mi nem tetszik?
Ha valami nem tetszik, ne gyere a fórumba, bye :)
Mellesleg, egy rossz szót nem írtam, csak az igazat, ami nem sértő, csak ŐSZINTE.
Ha nem tetszik, ne gyere ide, ennyi
Démi...
Megnézem, és dehogy baj :)
Szerintem ha ennyire zavar, menj el pszichológushoz vagy pszichiáterhez vagy esetleg egy pap is megteszi. Azért meg ne sértődj meg, hogy sokan nem hisznek ezekben az ezoterikus fantáziákban. Tényleg sokkal érdekesebb lenne a világ ha ezek igazak lennének. De sajnos eddig még a piszkosul unalmas tények és magyarázatok győztek mindig. Talán ezért is vannak sokan akik keresik ezeket az ezoterikus dolgokat, mert a tudomány unalmas és fárasztó. Inkább az érdekes és izgalmas fantáziavilághoz keresnek igazolásokat és gyártanak magyarázatokat is hozzá. Érthető.És-hát sokan jól is élnek ezekből ráadásul, az ő indokaik meg teljesen elfogadhatók amíg akadnak hívőkuncsaftjaik.
Sok sikert kívánok neked, hogy túl legyél ezeken te is.
Utolsó válaszolónak
1. Nem olvastad el rendesen a dolgokat, mert már túl vagyok :)
2. a Pszichológust olyan embereknek kellene ajánlani inkább, akik tényleg segítségre szorulnak :)) bocs, de én NEM érzem magam klinikai esetnek.
3. Aki pénzért segít másoknak, hát azt az embert én magasról leköpném ( ha ilyen lennék ), de mivel nem vagyok ilyen, csak rosszallani tudom és sajnálni, hogy vannak ilyenek is a Földön.
Köszönöm továbbá mindenkinek, aki olvasta ezt a kiírást :)
és köszönöm mindenkinek az értelmes hozzá állást, mindenkinek szép napot kívánok :)))
Hidd el hogy elfog múlni. Idővel nem fog az ilyenekre figyelni és ezzel szép lassan el is tűnik minden:)
Tapasztalat;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!