Mi ez a fekete lény?
Megyek a konyhábol és az elötér ajtó (üveges) mögött láttam egy fekete alakot és szemből láttam, szoval nem a szemem sarkábol. Hanem ott állt elöttem kb 1-1,5 m-rel. Pár másodpercig néztem és ugy megijedtem, hogy futottam a gép elé ugye itt a gép a lámpa is fenn van és a cicám is.
Az a legfuribb, hogy a fekete alaknál sötét volt, nálam meg világos és mégis ott volt, szóval nem tükrözödés. Biztos, hogy ott volt, de szerintem fél a fénytől, mert nem közeledik. De mit lehet tenni elene vagy barátkozni lehet vele?
Szerintem csak az árnyékod volt, de ne vedd sértésnek.
Én is megijedek általában minden ilyesmitől... Egyszer én is megijedtem az árnyékomtól, az ajtóra tükröződött...
A cica pedig csak szeret játszani, nem kell mindent összefűzni.
Lehet, hogy egy árnyékember volt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
Ha nagyon alkalmas vagy a transzra , képzelődhettél is. Persze, nem kell alkalmasnak lenni ha használsz valami kémiai markert.
Vagy tényleg betörtek hozzád és a stressztől nem is merted még a hangokat sem észlelni(hárítottál) , inkább szellemet beszéltél be magadnak.
De inkább a képzeletedre, hallucinációra tippelnék.
Érdemes először alaposan megvizsgálni a körülményeket és a helyszínt, végigvenni a lehetséges racionális magyarázatokat, és csak azután természetfelettire gyanakodni.
Ha már mindent kizártál, jöhetnek a paranormális magyarázatok.
Ez utóbbi esetben én is árnyékemberre tippelnék. [link]
Ezen a fórumon találhatsz hasznos információkat.
Bár jómagam hiszek a természetfelettiben, még egyszer szeretném hangsúlyozni: nem szabad legelőször kísértetre, mumusra, démonra...stb-re gyanakodni. Ne stresszelje magát az ember fölöslegesen. :)
nem kiáltottál rá vagy valami?
csak azért kérdezem, mert nekem az első reakcióm hogy szólongatom, ha nem reagál semmit akkor már gebasz van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!