Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi ez a fekete lény?

Mi ez a fekete lény?

Figyelt kérdés

Megyek a konyhábol és az elötér ajtó (üveges) mögött láttam egy fekete alakot és szemből láttam, szoval nem a szemem sarkábol. Hanem ott állt elöttem kb 1-1,5 m-rel. Pár másodpercig néztem és ugy megijedtem, hogy futottam a gép elé ugye itt a gép a lámpa is fenn van és a cicám is.

Az a legfuribb, hogy a fekete alaknál sötét volt, nálam meg világos és mégis ott volt, szóval nem tükrözödés. Biztos, hogy ott volt, de szerintem fél a fénytől, mert nem közeledik. De mit lehet tenni elene vagy barátkozni lehet vele?

2011. júl. 19. 01:23
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
talán az árnyékod?
2011. júl. 19. 08:30
 22/45 anonim ***** válasza:

Szerintem csak az árnyékod volt, de ne vedd sértésnek.

Én is megijedek általában minden ilyesmitől... Egyszer én is megijedtem az árnyékomtól, az ajtóra tükröződött...

A cica pedig csak szeret játszani, nem kell mindent összefűzni.

2011. júl. 19. 09:55
 23/45 anonim ***** válasza:
2011. júl. 19. 11:37
 24/45 anonim ***** válasza:

Ha nagyon alkalmas vagy a transzra , képzelődhettél is. Persze, nem kell alkalmasnak lenni ha használsz valami kémiai markert.

Vagy tényleg betörtek hozzád és a stressztől nem is merted még a hangokat sem észlelni(hárítottál) , inkább szellemet beszéltél be magadnak.

De inkább a képzeletedre, hallucinációra tippelnék.

2011. júl. 19. 11:51
 25/45 anonim ***** válasza:
nem feltétlenül akar a betörő támadni is, mivel akkor meglátnád az arcát, stb... (azaz nem akart balhét)
2011. júl. 19. 14:10
 26/45 anonim ***** válasza:
Akkor ha jól értem kérdezö, a macska, és a kutya is ott volt mikor láttad a jelenséget. Igaz?
2011. júl. 19. 17:19
 27/45 anonim ***** válasza:

Érdemes először alaposan megvizsgálni a körülményeket és a helyszínt, végigvenni a lehetséges racionális magyarázatokat, és csak azután természetfelettire gyanakodni.

Ha már mindent kizártál, jöhetnek a paranormális magyarázatok.

Ez utóbbi esetben én is árnyékemberre tippelnék. [link]

Ezen a fórumon találhatsz hasznos információkat.

Bár jómagam hiszek a természetfelettiben, még egyszer szeretném hangsúlyozni: nem szabad legelőször kísértetre, mumusra, démonra...stb-re gyanakodni. Ne stresszelje magát az ember fölöslegesen. :)

2011. júl. 19. 18:38
 28/45 anonim ***** válasza:
19%
nem... létezik... ilyen... hogy... árnyember.
2011. júl. 19. 18:56
 29/45 anonim ***** válasza:
honnan...tudod...?
2011. júl. 19. 19:46
 30/45 anonim ***** válasza:
80%

nem kiáltottál rá vagy valami?

csak azért kérdezem, mert nekem az első reakcióm hogy szólongatom, ha nem reagál semmit akkor már gebasz van

2011. júl. 19. 20:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!