Mi ez a fekete lény?
Megyek a konyhábol és az elötér ajtó (üveges) mögött láttam egy fekete alakot és szemből láttam, szoval nem a szemem sarkábol. Hanem ott állt elöttem kb 1-1,5 m-rel. Pár másodpercig néztem és ugy megijedtem, hogy futottam a gép elé ugye itt a gép a lámpa is fenn van és a cicám is.
Az a legfuribb, hogy a fekete alaknál sötét volt, nálam meg világos és mégis ott volt, szóval nem tükrözödés. Biztos, hogy ott volt, de szerintem fél a fénytől, mert nem közeledik. De mit lehet tenni elene vagy barátkozni lehet vele?
emberek, a betörő csak nem volt 150 vhány centi magas xD
vmi természetfeletti mutáns lény volt.
szeme se volt se orra, bár nem mondom biztosan, de szerintem nem volt, és ha betörő akkor ő neki is mekellett volna ijednie,
de azóta a macskám folyamatosan fel alá rohangál azon a folyoson amin voltam mikor láttam
emberek, a betörő csak nem volt 150 vhány centi magas xD
vmi természetfeletti mutáns lény volt.
persze. egy mutáns sokkal reálisabb. egyébként lehetett egy kicsi cigó is (nem rasszistáskodás, de fehér ember nem küldi a gyerekét khm... kölcsönvenni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!