Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Miért ilyen nagyképűek azok...

Miért ilyen nagyképűek azok az emberek akiknek állítolag indigó meg kristály gyerekük van?

Figyelt kérdés
Van pár kérdés itt GYK-n ezzel kapcsolatban, de akik oda írnak hogy mert az Ő gyerekük tökéletes, meg indigó, kristály, ilyen olyan ,amolyan, azok mind olyan nagyképűek.. Úgy csinálnak mintha az más lenne, mint egy normális nem kristály gyerek... (Vagy mi!) Egyszer hallottam róla, de anyu soha nem foglalkozott ilyen h*lyeségekkel.. És én sem fogok.. Nem irigy vagyok mielőtt valaki elkezdené, csak nem értem, hogy mire nagyképűek?
2011. júl. 18. 09:36
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
:-D Meg az egyik válaszoló még linkelt 2 kérdést.. Hát az is nagy :-) És én tényleg nem akarok általánosítani, szerintem vannak olyanok akik nem is foglalkoznak vele, akik segítókészek és kedvesek azokat én csak úgy hívom hogy angyal.. (tudom hülyeség) De szerintem Ők nem indigók, hanem rendes, kedves angyalok :-)
2011. júl. 20. 16:39
 32/34 phoenix9876 ***** válasza:
65%

egy eros lelek barmilyen neveltetest kap, megtartja eredeti fobb pozitiv jellemet. Ha valoban leteznenek ilyenek, hogy indigo es kristalygyermekek, ezeknek stabilaknak kellene lenniuk. Ha Isten kuld indigokat, kristalyokat, akkor eroseket kuld, hisz eros, biztos emberek kellenek nekik.

Az ezoterikusok szeretnek sok hulyeseget kitalalni, es erre elvezik magukat az emberek.

Es nem jon el a vilagvege se :)

2011. júl. 21. 18:34
 33/34 anonim ***** válasza:

Nem mindenki pszichiátriai eset, de nem is különleges, csak neveletlen. A hiperaktivitás már gyakran az, de ehhez el kellene olvasnod sok mindent, hogy megértsd, nem csak elnyomást emlegetni:-)) Ne dőlj be ezeknek:

,,Ó szóval az a gyerek aki kicsiben is eltér valamivel, vagy kicsit is kitünik a tudása a többi közül, az már egyböl pszhihiátriai eset mi? Ismét gyözött az elnyomás..."

Indigó nem ezo kategória. Van benne valami, hogy találkozhattál ,,nagyképű" szülőkkel. Ne bántsd őket, ez csak azért van mert így rakják helyre magukat, hogy ,,valami nincs rendben a gyerekkel". Jobb azt mondani, hogy különleges, mint azt, hogy problémás. És igazuk van egyébként.

Mármint, nem kell ez miatt szorongani, nevelni, segíteni viszont igen:-)

Ugyanezen alapul a kuruzslók, ezo-k látszólagos nagyképűsége. Érzik,hogy nem tudnának soha az életben egy rendes egyetemet elvégezni, talán a képességeik is hiányoznak, inkább azt mondják, hogy a tudomány elnyomó, földhözragadt, stb. ezért nem érdekli őket. Tudod(?) A ,,savanyú a szőlő" és a misztikum izgalma keveredik.

2011. júl. 29. 11:41
 34/34 anonim válasza:
Vannak kristály és indigó gyermekek, de nem lehet minden hiperaktív, rosszul nevelt gyerekre ráhúzni ezt a jelzőt.nagyon kevés kristály és indigó van, de ha egyet meglátsz garantálom, h össze is pisiled megadat....
2012. dec. 30. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!