Miért ilyen nagyképűek azok az emberek akiknek állítolag indigó meg kristály gyerekük van?
Ha téged is terrorban tartana az apád, te is pszichológushoz kerülnél minimum, ha gyengébb lennél, akkor már öngyilkos lettél volna.
Szóval ennyit a nevelésetekről!!!
Én ezért nem akarok gyerekeket, nehogy a neveléssel tönkretegyem azt a szerencsétlen csöppséget.
negyedik: Igazad van! Lehet hogy ezek a szülők azért csinálják mert gyerek korukban velük nem foglalkoztak, így most mindenféle h*lyeséget kitalálnak arra hogy miért elkényesztetett a gyerekük, meg miért rossz.. Szerintem ez sem megoldás.. De mindenki maga tudja, csak akkor ne csinálnának úgy mintha ők lennének a világ :-)
ötödik: Hát ez a mondás nagyon igaz! :-) Már nem azért de ezek a gyerekek nem hogy jobbá fogják tenni a világot, hanem inkább majd mindenkibe belerúgnak akibe csak lehet, csak azért mert gyerek korukban elkényesztették, és arra nevelték hogy minden rossz amibe nincs benn a kis indigó gyerek... Ilyen gyerekeket mindenki utálni fog majd!
hatodik: Igen lehet hogy öngyilkos lennék, viszont nem mindenre megoldás ám a halálba menekülés.. Erre talán a legjobb az hogy megtanulod hogyan nem szabad nevelni a kisgyereked, hisz saját szüleditől tanultál, lehet nem azt hogy mit kell csinálni,inkább azt hogy mit nem kell csinálni.. És mindenki egyén dolga hogy szeretne-e kicsit
Az érzékenység, a szokásosnál nagyobb fokú empatikus képességek és könyvolvasás engem is jellemeznek, de túlkoros vagyok ahhoz, hogy indigó vagy hasonló lehessek, ráadásul ugye nem is hiszek benne.:D
AZ igazság az, hogy mindennek alapja a nem megfelelő anyai hozzáállás a legifjabb korszakokban vagy a társaktól vagy otthon elszenvedett érzelmi stressz, érzelmi erőszak, ami aláássa az önbizalmat és befelé fordulóvá teszi az embert.
Sok munka van abban, hogy most több önbizalommal bírok, aminek az oka a hobbim, és a hasonló hobbival rendelkezőkkel való internetes arctalan csevegés.
Ha belekóstol egy ilyen ember az ősbizalomba, abba hogy megtehet bármit, ami őt jellemzi, mert nem fog rossz visszajelzést kapni, az érzékeny ember kinyílik, kivirágzik.
Ezáltal olyan plussz önbizalomra tesz szert, ami által már képes újra teljes része lenni a társadalomnak, és boldog, kevésbé sérülékeny, társaságibb ember lesz belőle.
"AZ igazság az, hogy mindennek alapja a nem megfelelő anyai hozzáállás a legifjabb korszakokban vagy a társaktól vagy otthon elszenvedett érzelmi stressz, érzelmi erőszak, ami aláássa az önbizalmat és befelé fordulóvá teszi az embert. "
Pontosan erről van szó :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!