Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Miért ilyen nagyképűek azok...

Miért ilyen nagyképűek azok az emberek akiknek állítolag indigó meg kristály gyerekük van?

Figyelt kérdés
Van pár kérdés itt GYK-n ezzel kapcsolatban, de akik oda írnak hogy mert az Ő gyerekük tökéletes, meg indigó, kristály, ilyen olyan ,amolyan, azok mind olyan nagyképűek.. Úgy csinálnak mintha az más lenne, mint egy normális nem kristály gyerek... (Vagy mi!) Egyszer hallottam róla, de anyu soha nem foglalkozott ilyen h*lyeségekkel.. És én sem fogok.. Nem irigy vagyok mielőtt valaki elkezdené, csak nem értem, hogy mire nagyképűek?
2011. júl. 18. 09:36
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
0%

Ha téged is terrorban tartana az apád, te is pszichológushoz kerülnél minimum, ha gyengébb lennél, akkor már öngyilkos lettél volna.

Szóval ennyit a nevelésetekről!!!

Én ezért nem akarok gyerekeket, nehogy a neveléssel tönkretegyem azt a szerencsétlen csöppséget.

2011. júl. 18. 11:04
 12/34 A kérdező kommentje:

negyedik: Igazad van! Lehet hogy ezek a szülők azért csinálják mert gyerek korukban velük nem foglalkoztak, így most mindenféle h*lyeséget kitalálnak arra hogy miért elkényesztetett a gyerekük, meg miért rossz.. Szerintem ez sem megoldás.. De mindenki maga tudja, csak akkor ne csinálnának úgy mintha ők lennének a világ :-)

ötödik: Hát ez a mondás nagyon igaz! :-) Már nem azért de ezek a gyerekek nem hogy jobbá fogják tenni a világot, hanem inkább majd mindenkibe belerúgnak akibe csak lehet, csak azért mert gyerek korukban elkényesztették, és arra nevelték hogy minden rossz amibe nincs benn a kis indigó gyerek... Ilyen gyerekeket mindenki utálni fog majd!

hatodik: Igen lehet hogy öngyilkos lennék, viszont nem mindenre megoldás ám a halálba menekülés.. Erre talán a legjobb az hogy megtanulod hogyan nem szabad nevelni a kisgyereked, hisz saját szüleditől tanultál, lehet nem azt hogy mit kell csinálni,inkább azt hogy mit nem kell csinálni.. És mindenki egyén dolga hogy szeretne-e kicsit

2011. júl. 18. 11:14
 13/34 A kérdező kommentje:
Elrontottam szerintem a számozást! Nem tudom :-D
2011. júl. 18. 11:17
 14/34 A kérdező kommentje:
10:35: (negyedik) bocsi, téged kihagytalak :- ) Akkor adjon mindenki magára egyet. akinek azt mondtam negyedik Ő az 5-ik :-)
2011. júl. 18. 11:21
 15/34 anonim ***** válasza:
Azért, amiért mások az autójukra büszkék, vagy az új rucijukra vagy bármi másra.
2011. júl. 18. 11:23
 16/34 A kérdező kommentje:
nyolcadik: :-) Hát de én úgy gondolom egy kisgyerek más mint egy autó :-)
2011. júl. 18. 11:30
 17/34 anonim ***** válasza:

Az érzékenység, a szokásosnál nagyobb fokú empatikus képességek és könyvolvasás engem is jellemeznek, de túlkoros vagyok ahhoz, hogy indigó vagy hasonló lehessek, ráadásul ugye nem is hiszek benne.:D

AZ igazság az, hogy mindennek alapja a nem megfelelő anyai hozzáállás a legifjabb korszakokban vagy a társaktól vagy otthon elszenvedett érzelmi stressz, érzelmi erőszak, ami aláássa az önbizalmat és befelé fordulóvá teszi az embert.

Sok munka van abban, hogy most több önbizalommal bírok, aminek az oka a hobbim, és a hasonló hobbival rendelkezőkkel való internetes arctalan csevegés.

Ha belekóstol egy ilyen ember az ősbizalomba, abba hogy megtehet bármit, ami őt jellemzi, mert nem fog rossz visszajelzést kapni, az érzékeny ember kinyílik, kivirágzik.

Ezáltal olyan plussz önbizalomra tesz szert, ami által már képes újra teljes része lenni a társadalomnak, és boldog, kevésbé sérülékeny, társaságibb ember lesz belőle.

2011. júl. 18. 12:20
 18/34 A kérdező kommentje:

"AZ igazság az, hogy mindennek alapja a nem megfelelő anyai hozzáállás a legifjabb korszakokban vagy a társaktól vagy otthon elszenvedett érzelmi stressz, érzelmi erőszak, ami aláássa az önbizalmat és befelé fordulóvá teszi az embert. "

Pontosan erről van szó :-)

2011. júl. 18. 12:26
 19/34 anonim ***** válasza:
Már bocs, de tuttommal nem arra bélyegzik rá az indigó, kristálygyermek jelzöt aki kezelhetetlen, rossz tanuló. Valamint a nevelésnek semmi köze az egészhez. Max puszta genetikáról van szó. Kérdezö, most akkor te is kristály, vagy indigó gyerek vagy? Csak mert a modorodon nem ártana csiszolni. :P:P:P
2011. júl. 18. 20:02
 20/34 A kérdező kommentje:
tizedik: Hétköznapi vagyok :-) Nem vagyok egyik sem, és mi a baj a modorommal? Senkit nem küldtem el a p*csába (már bocsánat) Igaz azt mondtam hogy nagyképűek az ilyen anyák, de utolsó szerinted nem? És nem akarok általánositani és bocsánat attól akinek ilyen gyereke van és egyátalán nem nagy képű.. Köszönöm a válaszokat :-)
2011. júl. 18. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!