Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Miért ilyen nagyképűek azok...

Miért ilyen nagyképűek azok az emberek akiknek állítolag indigó meg kristály gyerekük van?

Figyelt kérdés
Van pár kérdés itt GYK-n ezzel kapcsolatban, de akik oda írnak hogy mert az Ő gyerekük tökéletes, meg indigó, kristály, ilyen olyan ,amolyan, azok mind olyan nagyképűek.. Úgy csinálnak mintha az más lenne, mint egy normális nem kristály gyerek... (Vagy mi!) Egyszer hallottam róla, de anyu soha nem foglalkozott ilyen h*lyeségekkel.. És én sem fogok.. Nem irigy vagyok mielőtt valaki elkezdené, csak nem értem, hogy mire nagyképűek?
2011. júl. 18. 09:36
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:

A gyerekek tehetségét nem ezoterikus, inkább genetikusként

kellene értelmezni, mivel a hajlam, vagy a fogékonyság valamire öröklődik, lehet, hogy generációkon keresztül nem kerül előtérbe a kód, vagy teljesen új kód kombináció hozza elő, tehát az evolúció végzi a dolgát.

2011. júl. 18. 22:48
 22/34 anonim ***** válasza:
"Már nem azért de ezek a gyerekek nem hogy jobbá fogják tenni a világot, hanem inkább majd mindenkibe belerúgnak akibe csak lehet, csak azért mert gyerek korukban elkényesztették, és arra nevelték hogy minden rossz amibe nincs benn a kis indigó gyerek" stb. Amúgy szerintem egyáltalán nem beképzeltek azok a szülök, gyerekek, akik ilyenek, ilyen gyerekük van. Soha nem láttam rá példát. Nem tudom te honnan vetted ezt a baromságot.
2011. júl. 19. 11:24
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Indigó , hiperaktív , kristály(?) , stb nem ezoterikus fogalmak, semmi köze ezekhez a tudománytalan , gyermekmese dolgokhoz. Persze az ezo is a piacról él, és ami divatos vagy kortárs zavar arra azonnal megoldást kínál ha valaki fizet:-)))

Akit érdekel a pszichiátria nézzen utána a Sófi Gyula írásainak, igazságügyi gyermekpszichiáter, jó név a szakmában. Legjobb lenne élőben meghallgatni pár előadását erről ha ennyire érdekel. De az is elég ha egy pszichológust kérdez, ők is értenek hozzá. Nem kell erre büszkének lenni,ez egy probléma amivel együtt lehet azért élni. (...és kinőhető, vagy legalábbis másképp hasznosul felnőtt korban ha intelligencia is társul hozzá) A magatartászavarok egy (nagy) részénél meg egyébként sem áll fenn semmiféle pszichiátriai deficit, csak tényleg a nevelés/elhanyagolás vagy az egyéb környezeti, szociális tényezők hatása.

2011. júl. 19. 11:47
 24/34 anonim ***** válasza:
"énNem kell erre büszkének lenni,ez egy probléma amivel együtt lehet azért élni. (...és kinőhető, vagy legalábbis másképp hasznosul felnőtt korban ha intelligencia is társul hozzá) A magatartászavarok egy (nagy) részénél meg egyébként sem áll fenn semmiféle pszichiátriai deficit, csak tényleg a nevelés/elhanyagolás vagy az egyéb környezeti, szociális tényezők hatása." Ó szóval az a gyerek aki kicsiben is eltér valamivel, vagy kicsit is kitünik a tudása a többi közül, az már egyböl pszhihiátriai eset mi? Ismét gyözött az elnyomás...
2011. júl. 19. 11:55
 25/34 A kérdező kommentje:

tizenegyedik: Hát lehet hogy tényleg az evolúció dolga ez, de ez sem biztos :-)

Tizenkettedik: Onnan veszem ezt hogy ha beírod az oldalon a keresőbe hogy "kristály gyerek" vagy "indigó" akkor sok olyan kérdést is találsz ahol a kedves anyukák a gyereküket éjjenezik, aki meg, meg mer szólalni azt leüvöltik, vagy ha nem is leüvöltik, akkor is érződik bennük az hogy nagyképűek azért mert a gyerekük indigó, vagy már van olyan is mikor már egy gyerek 12-13 éves arra veri magát...

Tizenharmadik: "Nem kell erre büszkének lenni,ez egy probléma amivel együtt lehet azért élni"

Sokan mégis úgy gondolják hogy ez egy áldás..

Tizennegyedik: Szerintem nincs olyan hogy egy gyerek kitűnik valami ilyen tulajdonság miatt.. Olyan van hogy magas tanulmányi eredményeiért, szorgalmáért, okos.. De ilyen indigó félékre nem mondják azt hogy kitűnik, olyan mint a többi, esetleg jó kis gyerek, vagy a másik buta.. Sokan büszkék hogy nekik indigó gyerekük van és azért nem lehet nevelni őket, és közben meg A GYEREK OLYAN BUTA HOGY KIRÖHÖGÖM (már bocsánat) de a kedves anyukák ne azzal magyarázzák hogy azért rossz mert kristály meg indigó.. Hát csak szimplán nem lett megtanítva viselkedni

2011. júl. 19. 12:19
 26/34 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__1428..

Itt is sokan leírják hogy ezek a szülők csak ki találták ezeket hogy meg tudják magyarázni hogy miért buták a gyerekeik

2011. júl. 19. 12:26
 27/34 anonim ***** válasza:
"énOnnan veszem ezt hogy ha beírod az oldalon a keresőbe hogy "kristály gyerek" vagy "indigó" akkor sok olyan kérdést is találsz ahol a kedves anyukák a gyereküket éjjenezik, aki meg, meg mer szólalni azt leüvöltik, vagy ha nem is leüvöltik, akkor is érződik bennük az hogy nagyképűek azért mert a gyerekük indigó, vagy már van olyan is mikor már egy gyerek 12-13 éves arra veri magát..." Linket tudnál küldeni?
2011. júl. 19. 13:38
 28/34 anonim válasza:

Azt írtad hogy nem foglalkozol ezzel. Akkor miért írsz ki kérdést róla, és miért keresel rá?

Én nem találkoztam még ilyennel, elvileg én is indigó vagyok, de sem én sem az anyukám nem kérkedünk ezzel.

2011. júl. 19. 14:44
 29/34 A kérdező kommentje:

Persze hogy linkelek

tessék: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__1668..

A kérdező anyukáról süt hogy a neveletlen kislányát aki szemetet dobott a másik társa levesébe azzal akarja megmagyarázni hogy indigó.. Nem az hanem hiperaktív, és neveletlen

2011. júl. 20. 14:51
 30/34 anonim ***** válasza:
Na jó, beismerem, ez tényleg egy retardált... - -" De tuttommal ez nem illik sem az indigóra, sem erre a kristály gyerekre. Ez az anyuka szimplán csak low IQ-jú. A gyerek meg csak neveletlen.
2011. júl. 20. 15:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!