Hogyan tudhatnám meg hogy milyen az aurám?
Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 23:08
11/14 anonim válasza:
Ha fehér háttér elé tartod a kezed, és sokáig koncentráltan nézed akár magadnak is megláthatod, hogy milyen színű. Én sem hittem régen az ilyen dolgokban, mikor a párommal megismerkedtem, tőle hallottam először erről, s kiderült, hogy kis kiterjedésében bár, de én is látom az aurát. (De lehet erre mindenki képes) Mivel párommal mi magunk sem hittünk a szemünknek, hogy ez látható, néha olyannal szórakoztunk, hogy egy-egy ismerősünket leültettük egy fehér fal elé, és néztük, hogy milyen színűnek látjuk az auráját, és leírtuk magunknak. Mindig egyezett a szín, egymástól függetlenül ugyanúgy láttuk.Tehát lehet benne valami...
12/14 Anademok válasza:
Menj el az óuráshoz, hogy nézze meg az auórádat...
13/14 anonim válasza:
A fehér hátteres megoldás a szem torzítása, nem aura. Nem ezo hanem tudományos dolog.
Ha tárgyakat kezdenél nézni meredten , fehér háttér előtt azoknak is látnád az ,,auráját" ugyanígy. Színek, torzítások, fények, hő, kipárolgás, szemfáradás, figura-háttér átbillenés. Ezer kísérlet van arra, hogy a szem is torzít és hozzátesz a képhez.-)))Ha sokáig meredten nézel egy képet és utána fehér vagy épp fekete,(világos,sötét) falra tekintesz megjelenik a kép negatívja a szemed előtt. Nem varázslat:-)) Ennyit erről.....
14/14 anonim válasza:
Vagy ha pl számitógépen egy kép negativját nézed sok ideig és az utána hirtelen szürkeárnyalatosra vált szinesnek fogod látni de csak ha egy ponton koncentrálsz rá
mondjuk ennek az eredeti kérdéshez semmi köze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!