Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ez az izé az aurám? Mintha...

Ez az izé az aurám? Mintha érezném.

Figyelt kérdés

bocsi ha rossz a kategória. Mielőtt bárki lehurrogna, hadd mondjam el, hogy emmiat nem érzem magam különlegesnek -.-".

Na szóval: ha a fejem tetején végighúzom a kezem, pár fokkal melegebb néhány helyen. A fejem tetejétől kb 5 cm-re szoktam érezni, de ma pl. 10 cm távolságról volt érezhető. Ti is érzitek? :) De olyan hogy 5 cm-rel a fejem tetejétől, és kb 2cm "vastag" az az izé. Mi ez?

2010. máj. 7. 20:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem az, egyszerűen csak hőt sugárzol. Elvégre 36 fokos vagy.
2010. máj. 7. 20:50
 2/13 anonim ***** válasza:
75%
Szia, nem lehet, hogy lázas vagy? Mértél már lázat? :)
2010. máj. 7. 20:53
 3/13 A kérdező kommentje:

nem hiszem h láz, mert kb egy hete érzem, és jól vok:)

lehet h hő:D

2010. máj. 7. 20:59
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
ez az energiaáramlásod,igen,langyos,és furcsa.Az aurát nem érezni,hanem látni szokták, XD ha jól tudom.. :D
2010. máj. 7. 21:18
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

A Vérkeringésed érzed a tenyeredben...

Ahogy pozicionálod a kezed úgy változika nyomás és a vénák helyzete..

Én is érzem, de rögtön "teszteltem" is..

Ha megfordítom a kezem és a kézfejemmel próbálom nézni ahol ugye jobban kéne érezni mivel vékonyabba bőr, hát úgy nem érzek semmi különöset..

2010. máj. 8. 00:22
 6/13 A kérdező kommentje:
Én úgy is érzem:). Akkor "áramlik" a hőm?? Király:D
2010. máj. 8. 10:48
 7/13 anonim ***** válasza:
az energiákat érzed:)
2010. máj. 13. 22:33
 8/13 anonim ***** válasza:
Persze, érezni. Az egyes rétegeket is. Próbáld máson, és bal kézzel. Az első réteg 15 cm körül van. a második inne még 60 cm-re. A többit tapasztald meg Te. Mindig a kezedre koncentrálj és a kérdésre hogy hol van az auraréteg vége. A kezed lassan mozgasd és legyen párhuzamos az illető arcával. A határokon változást fogsz érezni. Lehet hideg-meleg, vagy húz-tol. Gyakorold és menni fog. Sok sikert. Ha már biztosan megy, jó móka bekötött fejjel elindulni lassan lépésenként az illető irányába és megállni mondjuk 15 cm, re tőle. Simán működik....
2010. máj. 14. 07:27
 9/13 anonim ***** válasza:
A korona csakrád. Az aura legfelső része.
2010. máj. 18. 17:26
 10/13 anonim válasza:

nem csakra, nem aura, nem misztéruim...

a fej hőleadó képessége igen magas, jóval nagyobb mint más testrészeké. Téli hidegben a testhő kb 80 (!) %-a a fejtetőn keresztül távozik.

A keringés igen aktív, az érhálózat bő, de a hőszabályozásban csak a koponyacsontot fedő bőr játszik szerepet, ami lényegesen kisebb mint máshol.

2010. máj. 28. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!