Ez az izé az aurám? Mintha érezném.
bocsi ha rossz a kategória. Mielőtt bárki lehurrogna, hadd mondjam el, hogy emmiat nem érzem magam különlegesnek -.-".
Na szóval: ha a fejem tetején végighúzom a kezem, pár fokkal melegebb néhány helyen. A fejem tetejétől kb 5 cm-re szoktam érezni, de ma pl. 10 cm távolságról volt érezhető. Ti is érzitek? :) De olyan hogy 5 cm-rel a fejem tetejétől, és kb 2cm "vastag" az az izé. Mi ez?
nem hiszem h láz, mert kb egy hete érzem, és jól vok:)
lehet h hő:D
A Vérkeringésed érzed a tenyeredben...
Ahogy pozicionálod a kezed úgy változika nyomás és a vénák helyzete..
Én is érzem, de rögtön "teszteltem" is..
Ha megfordítom a kezem és a kézfejemmel próbálom nézni ahol ugye jobban kéne érezni mivel vékonyabba bőr, hát úgy nem érzek semmi különöset..
nem csakra, nem aura, nem misztéruim...
a fej hőleadó képessége igen magas, jóval nagyobb mint más testrészeké. Téli hidegben a testhő kb 80 (!) %-a a fejtetőn keresztül távozik.
A keringés igen aktív, az érhálózat bő, de a hőszabályozásban csak a koponyacsontot fedő bőr játszik szerepet, ami lényegesen kisebb mint máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!