13. hétben vagyok és mintha Őt érezném. Lehetséges?
Figyelt kérdés
4.terhességem, 3. Baba (volt egy spontán vetélésem)
Tegnap háton feküdtem és igaz gyengén, de határozottan éreztem pár "bökdösést" :)
Tuti nem bélmozgás volt, egészen más, de nem merem elhinni, hogy tényleg Ő volt az!? :D
2011. máj. 13. 09:27
1/4 anonim válasza:
Elég kicsi az esély, de előfordulhat!
2/4 anonim válasza:
Igen,én a 12ik héten éreztem először,és azóta is érzem egyre erősebben!
3/4 anonim válasza:
Van itt egy-két anyuka, aki már a 11. héten is érezte.
13 hetesen már elvileg lehetséges, hogy érzed, főleg, ha többedik baba, de inkább csak bugyborékolás, csiklandozást. A bökdösés-t szerintem még nem tud produkálni, olyan pici.
4/4 sumergo válasza:
Azért eléggé kétkedem mindig, mikor ilyen korán állítják, hogy érzik a picikét, és nem azért mert én nem érzem, hanem mert még korainak írja ezt a szakirodalom is.
Bár 3. babánál ez már lehet nem is olyan korai. Akik első babánál írnak ilyet, na azon elgondolkozom mindig, vajon mit keverhetnek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!