Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13. hétben vagyok és mintha...

13. hétben vagyok és mintha Őt érezném. Lehetséges?

Figyelt kérdés

4.terhességem, 3. Baba (volt egy spontán vetélésem)

Tegnap háton feküdtem és igaz gyengén, de határozottan éreztem pár "bökdösést" :)

Tuti nem bélmozgás volt, egészen más, de nem merem elhinni, hogy tényleg Ő volt az!? :D

2011. máj. 13. 09:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Elég kicsi az esély, de előfordulhat!
2011. máj. 13. 09:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen,én a 12ik héten éreztem először,és azóta is érzem egyre erősebben!
2011. máj. 13. 10:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Van itt egy-két anyuka, aki már a 11. héten is érezte.

13 hetesen már elvileg lehetséges, hogy érzed, főleg, ha többedik baba, de inkább csak bugyborékolás, csiklandozást. A bökdösés-t szerintem még nem tud produkálni, olyan pici.

2011. máj. 13. 12:28
 4/4 sumergo ***** válasza:

Azért eléggé kétkedem mindig, mikor ilyen korán állítják, hogy érzik a picikét, és nem azért mert én nem érzem, hanem mert még korainak írja ezt a szakirodalom is.

Bár 3. babánál ez már lehet nem is olyan korai. Akik első babánál írnak ilyet, na azon elgondolkozom mindig, vajon mit keverhetnek össze.

2011. máj. 13. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!