Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13. hétben vagyok, s mintha a...

13. hétben vagyok, s mintha a baba mozgását érezném, ez lehetséges?

Figyelt kérdés
Ha ráteszem a kis "dudorra" a kezem, s tovább rajta hagyom, mintha néha mozgást éreznék, viszont nem olyan, mint a hasamnál tapasztalt bélmozgás. mi lehet ez?
2009. aug. 26. 14:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Tény és való, hogy bizony már érezheted. Én legalábbis a 13 héttől éreztem őt folyamatosan, pedig első baba. Számomra akkor vált teljesen egyértelművé, mikor háton feküdtem és úgy tettem a hasamra a kezem, hogy ott bizony van valami. :) És már akkor se lehetett összetéveszteni a belek mozásával.
2009. aug. 26. 14:43
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia! Egyetértek az előttem szólóval! Bár csak kevés kismami ilyen szerencsés, de abszolút lehetséges, hogy érzed a babódat!

Kellemes további babavárást!

2009. aug. 26. 14:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi:) Én is háton fekve érzem, ha sokáig figyelek, és fogom a pocimat, egy idő után mintha vmi kitüremkedne, aztán vissza:) Akkor lehet, hogy már ŐT érzem:)
2009. aug. 26. 15:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia!Én ugyan a 14 hétben vagyok már de én is éreztem már a 12.héttől és sokan nem hitték el pedig tuti hogy ő az és már egyre határozottabban érzem ugyhogy biztos őt érzed!!!!;)
2009. aug. 26. 15:30
 5/8 anonim ***** válasza:
szia én is éreztem a 13.-héttöl a babomat... amikor én tettem fel ugyan ezt a kérdést itt, akkor szinte mindenki probált meggyözni, hogy márpedig az lehetetlen... pedig én biztos voltam benne hogy öt érzem. :) és ugy is volt :)
2009. aug. 26. 15:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Biztos sokan meg akarnak majd győzni, hogy csak a beleid voltak, de én is a 14. héten éreztem először! A dokim azt mondta, hogy ez teljesen egyén függő, hogy ki mikor kezdi el érezni!

Ja, és ne ijedj meg, ha mostantól még nem érzed őt minden nap!

2009. aug. 26. 15:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is a 14. héten éreztem először a buborékolást,aztán nem éreztem,csak a 19. hét környékén a bökdösést.
2009. aug. 26. 16:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 2 napja érzem, az elso nap 2x ma 1x, hogy ilyen kis buborékok pukkannak a hasamban egy pici helyen, meg mintha megbüktek volna belulrol.13 hetes vagyok én is:D

De én mindig állva éreztem eddig.

2009. aug. 26. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!