13. hétben vagyok, s mintha a baba mozgását érezném, ez lehetséges?
Figyelt kérdés
Ha ráteszem a kis "dudorra" a kezem, s tovább rajta hagyom, mintha néha mozgást éreznék, viszont nem olyan, mint a hasamnál tapasztalt bélmozgás. mi lehet ez?2009. aug. 26. 14:27
1/8 anonim válasza:
Tény és való, hogy bizony már érezheted. Én legalábbis a 13 héttől éreztem őt folyamatosan, pedig első baba. Számomra akkor vált teljesen egyértelművé, mikor háton feküdtem és úgy tettem a hasamra a kezem, hogy ott bizony van valami. :) És már akkor se lehetett összetéveszteni a belek mozásával.
2/8 anonim válasza:
Szia! Egyetértek az előttem szólóval! Bár csak kevés kismami ilyen szerencsés, de abszolút lehetséges, hogy érzed a babódat!
Kellemes további babavárást!
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi:) Én is háton fekve érzem, ha sokáig figyelek, és fogom a pocimat, egy idő után mintha vmi kitüremkedne, aztán vissza:) Akkor lehet, hogy már ŐT érzem:)
2009. aug. 26. 15:03
4/8 anonim válasza:
Szia!Én ugyan a 14 hétben vagyok már de én is éreztem már a 12.héttől és sokan nem hitték el pedig tuti hogy ő az és már egyre határozottabban érzem ugyhogy biztos őt érzed!!!!;)
5/8 anonim válasza:
szia én is éreztem a 13.-héttöl a babomat... amikor én tettem fel ugyan ezt a kérdést itt, akkor szinte mindenki probált meggyözni, hogy márpedig az lehetetlen... pedig én biztos voltam benne hogy öt érzem. :) és ugy is volt :)
6/8 anonim válasza:
Biztos sokan meg akarnak majd győzni, hogy csak a beleid voltak, de én is a 14. héten éreztem először! A dokim azt mondta, hogy ez teljesen egyén függő, hogy ki mikor kezdi el érezni!
Ja, és ne ijedj meg, ha mostantól még nem érzed őt minden nap!
7/8 anonim válasza:
Én is a 14. héten éreztem először a buborékolást,aztán nem éreztem,csak a 19. hét környékén a bökdösést.
8/8 anonim válasza:
Szia!
Én 2 napja érzem, az elso nap 2x ma 1x, hogy ilyen kis buborékok pukkannak a hasamban egy pici helyen, meg mintha megbüktek volna belulrol.13 hetes vagyok én is:D
De én mindig állva éreztem eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!