Problémáim vannak. Válaszolnátok komolyan kérlek? :S
1. Szinte nagyon erősen érzem az aurákat és látom is. Vagy csak káprázik a szemem?? kérlek segítsetek!
2.Olyan klausztrofóbiám és sötétségfóbiám van hogy még nappal se merek WC-re menni bazárt ajtóval, este meg főleg.
3.Egy éjszaka(ezt most tényleg komolyan mondom) elaludtam és utána kb. 1-2 kor felkeltem mert hugyoznom kellett. Persze nem mentem ki a 2 problémám miatt, ezért maradtam az ágyban és kussoltam. Még most is parázok miközben ezt írom, noss. Az történt hogy mikor elkezdtem elaludni olyan hangokat hallottam percenként/félpercenként hogy iééééééééééééééééé iéééééééééé de mosr komolyan nagyon paráztam. És még a tetejébe hogy a lépcsőházból sikítást hallottam. ez kb. 9éves koromban lehetett. Most 11 vagyok.
Kizárt, hogy olyat láss ami nincs. Az emberek körüli hőkiáramlást vagy kipárolgást, esetleg minimális elektromos potenciált mérni lehet, de látni nem igazán. Persze a kipárolgás néha télen látszik:-))
A szemeddel viszont lehet baj. A szorongásid miatt is emelkedhet a vérnyomásod, képzelődhetsz is. A szembetegség vagy vérnyomás ingadozás miatt káprázó szem még rátehet egy lapáttal a szorongásaidra.Sőt. Utóbbi miatt tényleg egy pszichológus kellene(nem para, hanem igazi aki rendes egyetemet végzett) és jó lenne ha elmennél szemészhez is meg belgyógyászhoz , megnézetni a vérnyomásodat. Esetleg neurológus is befuthat a képzelődéseket, szemkáprázást vizsgálandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!