Problémáim vannak. Válaszolnátok komolyan kérlek? :S
1. Szinte nagyon erősen érzem az aurákat és látom is. Vagy csak káprázik a szemem?? kérlek segítsetek!
2.Olyan klausztrofóbiám és sötétségfóbiám van hogy még nappal se merek WC-re menni bazárt ajtóval, este meg főleg.
3.Egy éjszaka(ezt most tényleg komolyan mondom) elaludtam és utána kb. 1-2 kor felkeltem mert hugyoznom kellett. Persze nem mentem ki a 2 problémám miatt, ezért maradtam az ágyban és kussoltam. Még most is parázok miközben ezt írom, noss. Az történt hogy mikor elkezdtem elaludni olyan hangokat hallottam percenként/félpercenként hogy iééééééééééééééééé iéééééééééé de mosr komolyan nagyon paráztam. És még a tetejébe hogy a lépcsőházból sikítást hallottam. ez kb. 9éves koromban lehetett. Most 11 vagyok.
jajj hagyjátok már szegényt :D
Rengeteg ember fél a bezárt wctől barátnőm suliba sem mer úgy elmenni,hogy teljesen becsukja,résnyire mindig nyitvahagyja. Nekem hálaazégnek semmi problémám nincs ilyennel. De a sötétben én is félek ezért ha kimegyek a konyhába minden utamba eső villanyt felkapcsolok. PEDIG! nem hiszek se szellemekben se segédfogalmamsincsmilyen őrültségekben.
Talán kinősz,talán nem. Van olyan aki felnőtt korában is fél bemenni egy szűk helyre vagy fél a sötétben. Jah és ha az ember fél sok mindent beképzel magának ami nem igaz csak ő annak hiszi. Remélem segítettem. :)
14L
ja az aurát pedig valószínűleg kinövöd
(bátyám is látta mikor kicsi volt,ma már nem :))
Szia!
Minden embernek látod az auráját?
És mindnek csak ilyen vékony?
Mert akkor szerintem nem auráról van szó hanem, csak a szemeddel, vagy a fényviszonyokkal van baj, mert az aura nem egy 1-2 centis átlagosan.
A lépcsőházban meg, ha csak egyszer hallottad a sikolyt, akkor valószínűleg reális magyarázat van rá. Majd, ha visszatérő jelenségként észleled, akkor kell más magyarázatot keresnünk.
Ne félj, Won!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!