Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Előfordulhat, hogy azért...

Előfordulhat, hogy azért fordulnak rosszra a dolgaim, mert rendszeresen a halott családtagjaim segítségét kérem?

Figyelt kérdés

Elég rossz dolgok történnek velem az utóbbi időben, így mostanában napi szinten imádkozom a halott hozzátartozóimhoz, főleg a mamámhoz. Mindig is nagyon hittem abban, hogy tudnak segíteni nekem, ha kérem őket, így régebben is gyakran előfordult, hogy segítséget kértem az égiektől.

de mostanában mintha megelégelték volna a rendszeres segítségkérést és a dolgaim egyre rosszabbul alakulnak. Előfordulhat, hogy rosszul sült el a rendszeres segítségkérés? Nem tudom mit higgyek...Mit csináljak?

2011. jún. 29. 18:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez hit kérdése. nem gondolom, h ettől fordultak rosszabbra a dolgaid.Nekem nagyon sok közeli hozzátartozóm meghalt már. Sokszor és szeretettel gondolok rájuk, de sosem jutott eszembe, h "kérjek" tőlük valamit. Ne érts félre, ez nem ítélet, egyszerűen minden ember különböző, mindenki másképp reagál ugyanazon problémára. Szerintem nincs azzal baj, ha a halottjaidhoz fohászkodsz, de ez talán egy jel, hogy most inkább valami mást kellene keresned, ami lélekben erősít.

Remélem, meg fogsz gyógyulni!

2011. jún. 29. 19:59
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte és értelmes választ! :)
2011. jún. 29. 21:13
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Valami hasonlót "szoktam" én is tenni ha segítségre van szükségem. A Mamimat kérem meg, hogy segítsen, hogy minden rendben legyen. 6 éves koromban halt meg egyik pillanatról a másikra 49 éves volt és a születésnapja másnapján rosszul lett és elment. Én NEM hiszek Istenben, pont emiatt. Nem létezik Isten (ateista vagyok) ha az egyetlen embert elveszi tőlem aki igazán és őszintén szeretett (persze a nagypapámon kívül). Soha de soha nem kértem tőle napi szinten dolgokat csak akkor amikor a kislányommal voltam várandós. Egészségesen éltem minden vizsgálatra elmentem stb. de lelkileg megnyugtatott, hogy megkértem ŐT, hogy vigyázzon az én kicsi babámra. Újra várandós vagyok és hiába teszek meg mindent, hogy egészséges legyen a babám sajnos ezek a dolgok tőlem függetlenek. Így kb havonta 1x 2x kérem meg a Mamimat, hogy vigyázzon a gyermekeimre. Nyilván most jön az, hogy aki elment hogyan tudna vigyázni egy 2 évesre és egy 11 hetes magzatra?! De én ezt az Isten hithez hasonlítom azzal a különbséggel, hogy volt van lesz rá bizonyíték, hogy Mamim létezett és létezni is fog. Szerintem nem kérd meg őket minden nap, hogy segítsenek. A másik az, hogy a szeretteid (függetlenül a hitedtől) sosem bántanának! Tartsd életben az emléküket! Szívből kívánom, hogy jobbra forduljanak a dolgaid!

Egy 26 éves anyuka

2011. jún. 29. 22:24
 14/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ és gratulálok a kicsikhez! :)
2011. jún. 30. 14:07
 15/21 anonim ***** válasza:

Mindenki másban hisz...Erre ennyit mondanék,én is ítélkezhetnék a nézeteid felett,de nem teszem,mert te abban hiszel.Ahogy már máshol is írták,helyesen pedig megtanulhatnál írni.

Ahogy olvasgattam látom,hogy te mindenbe és mindenkibe belekötsz!

Gratulálok az agyi kapacitásodhoz!

2011. jún. 30. 19:18
 16/21 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek nagyon szépen köszönöm! Docca remélem ezt nem nekem írtad, ha igen kifejthetnéd.....

A 26 éves anyuka

2011. jún. 30. 19:22
 17/21 A kérdező kommentje:
Docca! Ezt nekem írtad? :o
2011. jún. 30. 19:42
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem!:)

A 2. válaszolónak:)

Nincs semmi bajom veletek:D

2011. júl. 1. 12:43
 19/21 anonim ***** válasza:

Ok aztán később én is rájöttem! Én sem hiszek Istenben, de ezt megpróbálom úgy kinyilvánítani, hogy ne sértsek meg senki. Mindenkinek más a hite vagy nem hite ezt tiszteletben kell tartanunk.

Kedves Kérdező!

Változott azóta valami?

A 26 éves anyuka

2011. júl. 1. 13:02
 20/21 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy összefügg-e a dolog, de jobban vagyok! Tegnap megköszöntem minden segítséget és megígértem, hogy nem zavarom őket többet, nem tudom hallják-e, de szerintem nincs semmi baj azzal, hogy ezt tettem :)

Köszönök minden segítséget! :)

2011. júl. 1. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!