Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ellenétek egy zombitámadásnál?

Ellenétek egy zombitámadásnál?

Figyelt kérdés
úgy értem, hogy az ilyen lassú zombikkal, szóval ti úgy ellenétek ha zombitámadás lenne a világon?
2011. jún. 11. 21:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
23:23 a nagy örömöd miatt téged gyorsan megennének. Vagy fent ragadnál egy tetőn egy dagadt 48 éves informatikussal aki ráadásul meg is van harapva de nem vallja be, és csak akkor fog átváltozni amikor már alszol.
2011. jún. 11. 23:28
 12/27 anonim ***** válasza:
Jó lenne.
2011. jún. 12. 09:28
 13/27 anonim ***** válasza:

Nekem megvan a stratégiám. Igazából 3-5 évig kell túlélni, mert ugye azért rohadnak tovább ők is:)

A témában jó könyv a (sajnos magyarul nem elérhető tudtommal) Zombie Survival Guide (Max Brooks az író, de ebook-ként letölthető több helyről is)

2011. jún. 12. 10:50
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Menj ki a temetőbe, vigyél magaddal egy airsoft puskát (vagy valami fegyverhez hasonlíó tárgyat), kötözd ki magad egy fához és egyél holland gombát. Tapasztalataidat írd le.

2011. jún. 12. 10:59
 15/27 anonim ***** válasza:
10:59 én letesztelem.
2011. jún. 12. 19:13
 16/27 anonim ***** válasza:
Királyul érezném magam. Kaját tudnék szerezni, a helyi boltokban. (Ha kiürülnének, akkor továbbállnék.) Én lennék a legnagyobb aprító. Az egész föld egy nagy játszótér lenne, ahol halomra ölhetem a sok gyökér zombit.(Természetesen változatosan, különböző eszközökkel) IMÁDNÁM. (Feltéve, ha tényleg ezek a lassú, kis, vagy abszolút 0 intelligenciahányadossal rendelkező balf@sz zombik lennének.)Alvásra, pedig mindig egy alaposan eltorlaszolt házat használnék.
2011. jún. 16. 19:11
 17/27 anonim ***** válasza:
de ha csak lassú zombi lenne akkor el se terjedne. mert azok elől mindenki el tud menekülni.
2011. jún. 16. 19:33
 18/27 anonim ***** válasza:
Ebben van valami, de tegyük fel, hogy mégse. ;)
2011. jún. 16. 19:38
 19/27 A kérdező kommentje:
OFF: a holtak hajnala című filben miért nem derül ki, hogy honnan jött a vírus?
2011. jún. 16. 20:10
 20/27 anonim ***** válasza:

mer biztos nem tudták. és ott szimpla hétköznapi emberek voltak és akkor így realisztikusabb.

de lehet hogy inkább csak azért hanyagolták mert lusták voltak valami ütőset kitalálni.

2011. jún. 16. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!