Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2-3 éves gyereketek szokott...

2-3 éves gyereketek szokott ellenetek (anya) lázadni?

Figyelt kérdés

Csak az nem jó amit én teszek. Reggeli kelés, esti fürdés szörnyű, sírás, hiszti, rugdosódás. Ha rászólók valamiért, megsértődik, nem szeretlek, nem vagy a barátom, stb. Szeretném megsimogatni, szeretném ha hozzám bújna, elhúzodzkodik, ellök.

Utána pár perc múlva, oda jön, szeretget, megölel.

Persze ezekkel 95%ban engem tisztel csak meg.

2011. febr. 23. 09:23
 1/4 A kérdező kommentje:
Párom éjszaka dolgozik, így általában alszik délután. Sokszor azt érzem hogy csak ki akar játszani a hisztikkel, mert tudja hogy minél gyorsabban próbálom lecsitítani hogy tudjon apja aludni. Próbálok következetes lenni, de tekintettel kell lennem rá is.
2011. febr. 23. 09:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Így van, anya, aki a legközelebb áll, aki a legtöbbet van vele. Így lehet, hogy a "rossz"-ból is nekünk jut a legtöbb.

Szeretne önállósodni, de még - korából és testi fejletlenségéből, egy felnőtthöz képest! - nem tud.

Ez a kivárás, és a türelem időszaka.

2011. febr. 23. 09:32
 3/4 A kérdező kommentje:

Ő nagyon kis önálló, hagyom is neki, amit egyedül szeretne csinálni. Ha nem megy úgyis szól hogy segítsek.

Próbálok türelmes lenni, csak olyan elszomorító, hogy imádom, mindent megteszek érte és mégis engem "büntet".

Nagyrészt én fegyelmezem, én vagyok otthon a "szigor", talán ez miatt is ilyen.

2011. febr. 23. 09:38
 4/4 anonim ***** válasza:
mi is hasonló cipőben vagyunk. mondjuk még nem modnta, hogy utállak, mert ha sír, egyből bújik. De mindenért hisztizik, köpköd és mióta bölcsis verekszik is. egy részt örülök, hogy végre megvédi magát, mert eddig annyira félős volt, de nem szeretném, ha verekedne. Elég nehéz, de tudom, hogy most nagyon keménynek kell lenni és következetesnek, mert simán a fejünkre nőnek. Több ismerősnél láttam rá példát és elmúlik, csak ki kell tartsunk.
2011. febr. 23. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!