Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Tényleg igaz, hogy a kisgyerek...

Tényleg igaz, hogy a kisgyerekek látják a szellemeket addig, amíg az anyukájuk el nem kezdeni mondani nekik, hogy szellemek nem is léteznek?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 23:44
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
100%
Az unoköcsém most megy ötödikbe és tavaly látott szellemet járkálni az új házukban. Kiderült hogy az öreg néni akit látott még az előző tulajdonos előtt élt abban a házban. A szelleműzés óta pedig nem látta. Szóval szerintem látják őket. Azt hogy meddig azt viszont már nemtudom.
2011. máj. 15. 05:58
 22/30 anonim válasza:
100%
az én öcsém is riadt már fel hogy azt látja ül valaki az ágy végén. teljesen riadt lett és több percen keresztül üvöltött.
2011. máj. 15. 19:30
 23/30 Babul válasza:
43%
én egészt eddig láttam a szellemeket,de most,miután ezt elolvastam,már úgy érzem el vagyok rontva...már a mikró auráját se látom.Pedig az anyukám dirrekt nem mondott ilyesmit,mégis megtörtént.kezd eltünni az ötödik dimenzió is számomra...:'(
2011. máj. 22. 11:46
 24/30 anonim válasza:
100%
igen, a kisbabák. Én is láttam gyerekkoromban szellemeket, a nagyszüleimet, és mutogattam felfelé, hogy "ott, ott". De csak addig látják, amíg ki nem növik.
2011. máj. 23. 14:08
 25/30 Katerina97 válasza:
21%
egy kérdés: Te emlékszel rá hogy láttad a szellemeket kiskorodban mert ha igen akkor muszály emlékezned rá ki felejtene el egy ilyen dolgot...tehát ha te láttál kiskorodban akkor igen látják a kisgyerekek a szellemeket addig míg nem mondják nekik hogy nem léteznek
2012. máj. 29. 16:36
 26/30 anonim ***** válasza:
23%
Mi van emberek? Anyira kurv@ sok idötök van ,hogy ilyenel szórakoztok? Nem lehet felfogni ,hogy nincsenek szellemek? Én se emlékszem a gyerekorombol szellemre. -.-'' A válaszolok fele szerintem kisgyerek és csak kitalálja ezzeket a történeteket. Mennyetek tanulni büdös kölkök!!!! Mindjárt szolok a moderátor bácsinak és letilt benneteket erröl az oldalrol!!!
2012. aug. 8. 11:49
 27/30 A kérdező kommentje:
Hú, de kemény vagy, hallod.:D máris tanulni kell menni, ha az ember érdeklődik? Kicsit szégyellem magam. Ez is csak egy vélemény, de köszönöm, hogy leírtad.
2012. dec. 10. 21:33
 28/30 homo ludensz ***** válasza:
74%
Azt el kell ismerni hogy a kisgyermek buksijában még a képzelet és a valóság összemosódik vagy is a mesék alakjai szinte megelevenednek de a spenótevés lehet hogy irritálja.
2012. dec. 11. 09:34
 29/30 naomi patricia válasza:
100%
Szerintem igen..... egyszer anyukám mesélte hogy 1 éves lehettem mikor beszélgettem a papámmal aki 1 évvel a születésem előtt elhunyt.
2013. aug. 5. 23:07
 30/30 balla bernadett válasza:
100%

Sziasztook..

Lehet hogy hülyeségnek hangzik 17 éves vagyok és anya mesélte eddig nem merték nekem elmondani,hogy volt egy nagy vas polcunk oda voltam tolva szembe a babakocsimmal levolt fékezve és úgy tűnt mintha valaki tologatná senki nem volt ott.. meg folyton a sarokba akartam menni mert egy bácsit láttam ott..:o.. volt egy teás készletünk egyszer magától leborult a fal mellől a poharak amik előtte voltak megse mozdultak.. anya odaadta egy ismerősének az illető vissza hozta mondván hogy felemelkedik és hangokat ad ki.. fura:oo de hidjétek el nem hazudok ja és még mikor nagypapám meghalt felkiabált a szomszédunknak hogy főzzön egy kávét temetése után 4 nappal??!! a felesége úgy megijedt hogy elájult.. vannak furcsaságok.. :oo

2013. szept. 7. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!