Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Tényleg igaz, hogy a kisgyerek...

Tényleg igaz, hogy a kisgyerekek látják a szellemeket addig, amíg az anyukájuk el nem kezdeni mondani nekik, hogy szellemek nem is léteznek?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 23:44
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
55%
szerintem igaz. nekem van egy ismerősöm aki mesélte, hogy szerinte egy szellem van a szobájába. állítólag a kutyák is látják...az ismerősöm aki mondta h szellem van a szobájába azt is mondta h a kutya fél bemenni a szobájába :O de egyébként ugyanez van a Paranormal Activity 1,2-be is (horror film)
2011. máj. 1. 09:22
 12/30 anonim ***** válasza:
70%

Kösz a lepontozást...

Csak mert leírtam, hogy mi mit éltünk át! Na mindegy. Ja és abban a temetőben egy árva fa sincs, ahol voltunk, úgyhogy nem a fák susogására lett figyelmes a fiam, amit amúgy is jól ismer és nem szokott rá kacarászni.

2011. máj. 1. 09:23
 13/30 anonim ***** válasza:
27%
Hát nézd, hány olyan 3 év alatti gyermekkel találkoztál, akik azt mondogatják, hogy látnak valakit vagy valamit? A szülők meg nem kezdik csak úgy betáplálni a gyerekbe másfél éves korától a semmire, hogy nincsenek szellemek. senki nem emlegeti ezt spontán a gyerekeknek.
2011. máj. 1. 09:41
 14/30 anonim ***** válasza:
73%

Off

Apróbb korrekció: nem látják, ez fizikailag lehetetlen. Érzékelik őket és mindent ami a félanyagi tartományban van.

Nem konkrétan a szemükkel "látják". egyébként a harmadik szemmel sem lehet látni. Érzékelni viszont annál inkább. Ezt teszik a kicsik kb 7 éves korukig. Nem a szülők hatására múlik el, hanem a csecsemőmirigy és a hipotalamusz csökkenő hormontermelése hatására.

On

2011. máj. 1. 10:06
 15/30 anonim ***** válasza:
3%

"Tényleg igaz, hogy a kisgyerekek látják a szellemeket addig, amíg az anyukájuk el nem kezdeni mondani nekik, hogy szellemek nem is léteznek?"

Ezt egy filmben láttad, ugye? És valóban egy Mátrixban élünk, ahol transformerek is vannak...

2011. máj. 1. 10:52
 16/30 anonim ***** válasza:
18%
a legsötétebb középkorban élünk...
2011. máj. 1. 12:16
 17/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,és a történeteket. Másodszor... Nekem sokak mondták,hogy tényleg így van. Azt tudom,hogy a kutyák látják,de gondoltam megkérdezlek titeket,hogy tényleg így van-e.
2011. máj. 1. 14:42
 18/30 anonim ***** válasza:
54%

Miért?

Te láttad, amíg kicsi voltál?

Én nem láttam, és nem is mondta nekem senki, hogy nincsenek.

2011. máj. 3. 01:08
 19/30 homo ludensz ***** válasza:
60%
Az biztos hogy a piciny gyermek fejecskéjében még több a mese mint a valóság.Itt is hall egy elejtett szót vagy egy töredék mondatot ott is,viszik ide s oda is pld. temetésre lát ezt azt de ő még nem tudja rendszerezni feldolgozni. Az hogy hová néz éppen akkor lehet hogy egy számára furcsa csillogó széltől lebegő szalag köti le a figyelmét. A gyermeket az óvoda majd az iskola beintegrálni akarja a közösségbe és ettől veszíti el a saját kis világát majd a látásmódját.
2011. máj. 3. 18:07
 20/30 anonim ***** válasza:
43%
oááááááá szellemek oáááá
2011. máj. 12. 02:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!