Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Lehet, hogy szellemek vannak...

Lehet, hogy szellemek vannak a szobámban? Vagy csak beképzelem?

Figyelt kérdés
Már több napja folyamatosan kopogást hallok a radiátorból, ami még nem is lenne ijesztő, de a mai napon történt, hogy azt hallottam, hogy valaki leült mellém. Nem vagyok őrült, ne gondoljátok, de a legfurcsább dolog ez után jött, ahogy kimentem egy pillanatra megittam egy pohár vizet, az fogadott, hogy az egyik zsinór az asztalomon jobbra-balra himbálózik és azt kell mondjam, nem olyan gyengén, mintha csak magától esett volna le. Szerintem elég ijesztő volt... :(
2011. márc. 17. 20:15
1 2 3
 21/26 BlackSword ***** válasza:
59%

Maximum a Te kis álomvilágodban vannak, mert én még nem találkoztam szellemekkel... A kölök is küldött, de itt nem jelentek meg... Ergo levonhatjuk a sziklaszilárd következtetést, hogy akkor a szellemek buták, vagy nem is léteznek... Mert ide nem jöttek... És én hajlok affelé, hogy nincsenek... A valami létezik-nem létezik kérdés nem hit kérdése, hanem a kökemény tényeké... Aki hittel magyarázza valaminek a létezését, az gyakorlatilag az állítása ellenkezőjét bizonyítja tökéeletesen...

Szóval köszi, hogy hozzászólásaiddal is az én igazamat támasztod alá...

2011. ápr. 6. 15:01
 22/26 anonim ***** válasza:
Képzelj el magadnak egy őrangyalt, aki mindig ott van veled és ha kell megvéd:) Nekem még csak el se kell képzelnem... (én sem vagyok őrült)Mindig úgy érzem hogy a sarkamban van, és valamiért ez megnyugtat, és sosem szoktam félni. Álmodtam is már vele. Az én kis őrangyalom egy szőke, nagy tollas szárnyakkal rendelkező, páncélba bújt kardos lány. :D:D Nem vagyok őrült, és skrizofén se... Sztem képzeld azt hogy veled van, és meg fogsz nyugodni:D
2011. ápr. 9. 22:01
 23/26 anonim válasza:

A válasz megírásának időpontja: 04-06 15:01

A szerelem sem látszik, tehát akkor nem is létezik ?!

2011. ápr. 17. 14:06
 24/26 BlackSword ***** válasza:
54%

És akkor most jön a mellébeszélés, mint amikor a cigánytól a bor árát kérik...

Köszönjük Emese...

2011. ápr. 17. 16:19
 25/26 anonim ***** válasza:
0%

osztom a véleményt BlackSword-al.

szellemek nincsenek,max a lelkivilágotokban

egyébként képzeld el,pont múltkor itt gépzetem,olvastam egy ilyen szellemes kérdést és mindenki ott írta hogy jaaj hát szellemek vannak meg minden,és röhögtem egy jót magamba hogy dicsak,jó nagy bugosok vannak :'D erre vmi fekete cucc mintha elsuhant volna az ajtóm előtt ..

de még azóta se hiszem hogy szellem volt,inkább rá fogom hogy flúgos vagyok és képzelődök,de akkor sincsenek szellemek ;)

13L

2011. jún. 21. 16:18
 26/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Én hiszek a szellemekben,és én is tapasztaltam már ilyeneket....De ha ez tényleg igaz,akkor kéne hívni egy szakértőt,hogy megvizsgálja a házat,mert ez nem játék!Idéztetek szellemet valamikor abban a házban?Vagy esetleg ha utána néznél a házatok múltjának,hogy ki lakott benne mondjuk pár évvel ezelőtt,mert nem tudni hányan haltak már meg a házatokban.....De azt meg tudom mondani hogy milyen fajta szellem:Kopogó szellem,mert a kopogó szellemek képesek tárgyakat elmozdítani,és felemelni.... [link] Ezt az oldalt tudom neked ajánlani,itt olvashatsz a kopogó szellemekről.

Remélem tudtam segíteni:)

2013. dec. 22. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!