Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Lehet, hogy szellemek vannak...

Lehet, hogy szellemek vannak a szobámban? Vagy csak beképzelem?

Figyelt kérdés
Már több napja folyamatosan kopogást hallok a radiátorból, ami még nem is lenne ijesztő, de a mai napon történt, hogy azt hallottam, hogy valaki leült mellém. Nem vagyok őrült, ne gondoljátok, de a legfurcsább dolog ez után jött, ahogy kimentem egy pillanatra megittam egy pohár vizet, az fogadott, hogy az egyik zsinór az asztalomon jobbra-balra himbálózik és azt kell mondjam, nem olyan gyengén, mintha csak magától esett volna le. Szerintem elég ijesztő volt... :(
2011. márc. 17. 20:15
1 2 3
 11/26 BlackSword ***** válasza:
56%
Tutira csak beképzeled, ugyanis szellemek nem léteznek...
2011. márc. 17. 23:15
 12/26 anonim ***** válasza:
10%

23:15

O.K. akkor küldök hozzád egy párat.

2011. márc. 18. 15:29
 13/26 BlackSword ***** válasza:
63%
Na hol vannak??? Pedig direkt vettem sört is...
2011. márc. 18. 19:21
 14/26 BlackSword ***** válasza:
71%
Nem jöttek a szellemek... Pedig be is hűtöttem a sört, meg rendeltem pizzát is... Áhhh... Ígérgetsz, aztán meg nem tartod be...
2011. márc. 19. 13:38
 15/26 anonim válasza:
kopogni a mi radiátorunk is szokott...de 5 évesen se hittem azt h szelem csinálja
2011. márc. 19. 17:23
 16/26 anonim válasza:
Én is szoktam érezni hogy valaki leül mellém sőt ott még az ágy is behorpadt fogadd el hogy ott van és tudd meg mit akar az enyém azt akarta hogy emlékezzek milyen gyereknek lenni és hogy a mának éljek ne a jövőmet tervezzem azóta ha elkezdek azon gondolkozni hogy lehet hogy nincsenek is szellemek a szoba másik végében leesik valami.Ezért inkább elfogadtam hogy szellemek vannak nálam mint hogy folyton takarítsak.
2011. márc. 21. 20:20
 17/26 BlackSword ***** válasza:
59%
Még mindig semmi... Mikor küldted őket???
2011. márc. 22. 18:34
 18/26 anonim ***** válasza:
19%

BlackSword

ne írd már mindenhova hogy szellemek nem léteznek.Jó én értem hogy nem hiszel benne és ezt el is fogadom és te is fogadd el hogy más meg tudja hogy vannak.Ennyi az egész naaa

2011. ápr. 5. 20:33
 19/26 BlackSword ***** válasza:
59%

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:33!!!

Pont fordítva... Én tudom, hogy nincsenek, és Te hiszel bennük... De ahogy a dolgok állnak a nekem küldött szellemek nem jöttek meg... Erősen hajlok afelé, hogy nincsenek szellemek...

2011. ápr. 5. 21:07
 20/26 anonim ***** válasza:
nem nem.Én tudom hogy vannak!!! de ezen lehetne vitatkozni de nem fogok.Amúgy meg szellemet küldeni?:O ez hülyeség
2011. ápr. 5. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!