Mi a véleményetek erről?
2x történt meg az,hogy mikor becsuktam a szemem lefekvésnél,egy hang azt mondta,hogy "Nem vagy egyedül"
tisztán kivehetően hallottam,kissé meg is rémített.
a második alkalomnál egy kép jelent meg előttem,miközben csukva volt a szemem,láttam a szobámat,és az ablakból beszűrődő fényben egy mozgó árnyékot.
szóval mit gondoltok,azon kívül,hogy megőrültem?:-) amúgy nem kamu a kérdés.
Valszeg valaki megszivat.
Ha nem akkor én félnék.
19:43
mire gondolsz,vmi szellemi lény akarna tőlem valamit?
nem tudom,hogy van-e okom félni,mert lehet pont azért mondta ez a vki vagy valami,hogy ne féljek,mert velem van segítőként,ugyanis párszor már majdnem asztrálutaztam,csak pont a félelem miatt nem sikerült.
vagy olyan lehet,hogy van egy gonosz lény aki csesztetni akar? és ha van miért tenné,és mit tudna nekem ártani?
ha azt mondta h vigyáz rád akkor nem kell félned :)
de ha mégis nem ő lenne...
sózz be minden sarkot ajtot és ablakot. gyujts gyertyát:)
köszi az eddigi válaszokat!
19:58
hehe:)
20:26
ez értem,mert tényleg elég fárasztó a meló agyilag,ez igaz,csak kétszer ugyanaz megtörténik,ugyanazt hallom miért? ez a furcsa.....és tényleg teljesen tisztán hallottam,emlékszem a második alkalommal még ki is volt hangsúlyozva a mondat eleje,mintha nyomatékosítaná,hogy higyjem el és ne kételkedjek:"NEM VAGY egyedül".de legyen igazad,hogy csak az agyam játszott velem,és nem egy macskafejű démon akar s..ggbszúrni a villájával:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!