Mi erről a véleményetek? Lehetséges lenne?
Sziasztok!
A tanácsotokat kérném valamiben! A barátnőm látja az emberek auráját, sőt a színűket és azok változását is! Én eleinte féltem tőle, hogy ez esetleg valami gonosz műve lehet, mert én nagyon is hívő katolikus vagyok, és fogalmam sincs mit jelenthet ez. Isten ajándéka, vagy a gonosz mesterkedése?
Sokszor volt már, hogy elmulasztotta a rosszkedvemet, feltöltött energiával, mikor majd el aludtam az órákon, stb. Fogalmam sincs mit gondoljak erről az egészről, és közben nagyon is féltem őt!
Kérlek írjátok le a véleményeteket, bármi is az!
17/L
Szerintem meg ritka ostobák vagytok a barátnőddel, mind a ketten.
Dehát szükség van bölcsészekre is ebben az országban...
Megint itt vannak az okoskodó szkeptikusok. Mi a fenéért? Cikizni, beszólogatni, ha nem értesz hozzá, nem érted, ne olvad el a kérdést. Menj a humorba.
A kérdezőnek: a barátnőd olyan plusz adottsággal rendelkezik, ami nagyon kevés embernek van. DE VANNAK ILYEN EMBEREK!!! Teljesen normális, csak ritka. Semmiképpen nem fogja rosszra használni. Csak attól kell féltened, hogy az ilyen örök kétkedőknek ne dicsekedjen el vele, mert azok ostobának fogják hinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!