Este elalvásnál motoszkáló hangokat hallok és mintha valami piszkálná a cuccaimat. Bediliztem? Mitől lehet ez?
Este amikor már lefekszem, hogy aludjak, hangokat kezdek el hallani. Mintha valaki csoszogva mászkálna a szőnyegemen és néha a holmijaimat piszkálná. Az utóbbi időben elég sokat hallom ezeket és hát számomra elég ijesztő. És tudom hogy ezek nem azok a hangok amiket régen is hallottam amikor pattog a szekrény vagy a padló recseg. Teljesen más és nagyon félek a szívem majd kiugrik ilyenkor a helyéről a gyomrom görcsben van és nembirok elaludni, folyton felriadok.
Mit tudok csinálni?
A sorrend: egér, csótány, patkány, cickány, de még olyan bogarak is vannak, akik a házak réseiben szállásolják el magukat télire és a meleg szobában életrekelve ezt-azt rágcsálnak, szedegetnek. Semelyik sem veszélyes, csak kellemetlen és persze a tárgyakra káros.
Pár tél óta rendszeresen vannak katicabogaraim télen, mászkálnak a monitoron, billentyűzeten...
Erről nekem is van hasonló élményem és megoldásom is.
Én akkor hallok "hangokat" ha egyedül vagyok és nagyon ráfigyelek. Tehát este a sötétben hallgatózok,és így hangokat hallok, amik nem valósak, csak az agy produkálja. Minél jobban figyelsz rájuk, annál rosszabb lesz, elkezdesz félni és akkor kész. Nekem nagyon egyszerű megoldásom van rá: beállítom a tv-t hogy magától kapcsolódjon ki, így mindig fényre, és hangra alszom el. Minden gond nélkül el tudok így aludni, és semmi félelem vagy hasonló. Ha egér lenne az kaparna (tapasztalat), nekem az álmennyezetem fölött volt, majdnem kiugrottam a bőrömből amikor egyik éjjel kaparásra ébredtem. Icipici amúgy tök édes egérke volt, csak folyamatosan rágta a spot lámpák kábeleit:)) és ezért volt a kaparás:)
Szóval semmi para, nincs itt semmi gond, csak az érzékeid játszanak veled:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!