Vajon ez azt jelentheti bediliztem?
Figyelt kérdés
teljesen normális vagyok, de mostanában esténként gyakran hallok "hangokat", legtöbbször kuncogást, vagy pl. "gyere cimbi, járjunk egyet" "gyere kószáljunk egyet kis cserkész", leginkább akkor ha fent vagyok a lépcsőház tetjén. Néha nappal is vannak "fura" jelenségek, pl randomban elhalkul minden, és csak néhol villogó fények jelentkeznek, vagy zagyva suttogás.2010. ápr. 25. 21:51
1/6 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg a hangokat.
2/6 anonim válasza:
A Valaki szivat és a háttérben suttog
B Bekattantál
3/6 anonim válasza:
:O jújj. nemtudom milehet..de kiváncsi lennék ráá.
4/6 anonim válasza:
lehet caak fáradt vagy, kimerült vagy túlhajszolt..
vagy az is lehet, hogy leesik a vérnyomásod, ilyenkor szokás látni fényeket meg akár hangokat is hallhatsz amik nincsenek ott..
de lehet szimplán csak egy szellemkastélyban élsz :D
5/6 anonim válasza:
ha ez most komoly, akkor azt ajánlom, hogy szólj valakinek!
ha gyerek vagy, szülőnek
amúgy rögtön orvos
És nyugi ... nagyon sok lehetséges oka lehet ennek, nem hiszem, hogy bediliztél volna :)
6/6 anonim válasza:
ha hiszel a szellemekben, akkor igen...
ha nem akkor foggalmam sincs bocsi... :(:( ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!