Párnában motoszkáló hangok?
Figyelt kérdés
Néha ha lehajtom a fejem a párnámra akkor motoszkáló hangot hallok benne. Gondoltam arra hogy ahogy a hajszálaim súrlódnak rajta, vagy a ruhám, de aztán amikor meg se moccantam akkor is hallottam. Olyan érzés mintha kicsi bogarak mászkálnának a bélésben. Tisztán tartom az ágyneműmet, havonta mosom őket, és tiszta a lakás, nincsenek bogarak vagy hasonló. Lehet, hogy egyszerűen atkák? De létezik hogy hallani lehet őket? Ha tényleg atkák mit tudok velük csinálni? Vagy egyszerűen dobjam ki a párnát?2011. márc. 15. 20:47
1/4 anonim válasza:
Ki ne dobd a párnádat. Én is szoktam ilyesmi hangot hallani, és belegondolva a fülünket tapasztjuk a párnára, a fülkürtben felerősödnek a hangok, ráadásul éjjel csend is van körülöttünk, a saját tested zajait hallod. Pont úgy mint mikor egy kagylót szorítasz a füledre és hallod ahogyan zúg, és azt modják hallani a tenger zűgását. Ekkor is a saját vérálamlásodat hallod a kagylóban.
Ahogyan fekszel a párnán, főleg ha toll, de a szivacs, és a tönköly is , de hiába vagy mozdulatlan, a párna belseje igazodik a fejed súlyát tartva, a füledben felerősödnek a hangok és ezeket hallod motoszkálásnak.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Erre a válaszra is gondoltam már, de azért szerettem volna valami megerősítést benne:) Párom azt mondja hogy szerinte a szivacs (több kis szivacsdarabka van benne, lehet hogy azok súrlódnak a nyomás hatására)
2011. márc. 15. 21:15
3/4 anonim válasza:
Ha oldalt fekszel a szempillád súrlódását is lehet hallani a párnán, amikor pislogsz.
4/4 A kérdező kommentje:
erre nem is gondoltam:) a hasamon fekszem és valóban a pilláim hozzáérnek a párnához:) köszönöm
2011. márc. 17. 16:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!