Látom az emberek auráját?
Figyelt kérdés
Már többször előfordult velem, hogy bambultam vagy csak néztem egy illetőt és körülötte színeket láttam, háttértől függetlenül. Amikor észreveszem akkor probálok más emberek körül lévő színekre koncentrálni, van akinél sikerül meglátnom van akinél nem. Ez normális?2011. febr. 12. 11:34
11/21 A kérdező kommentje:
hát. oké.
2011. febr. 13. 18:09
12/21 anonim válasza:
Aura létezik, aki azt állítja h nem az nem normális. Emberi szemmel látni az aurát viszont lehetetlen, az is biztos. Ennyi. Ha kételkedtek ebben, akkor elmondanám hogy biztos forrásból zudom, a nagybátyám többek között aura elemző, rólam, azaz az aurámról is ő készített egy 3 oldalas elemzést. Am az én aurám főként narancs, enyhe sárgával, és zöldel. A bátyámé pirosas főként, anyukámnak sárga, a fejénél fehér, apukámé ellenben kék, semmi meleg szín. Nagyon érdekes, érdemes nektek is kielemeztetni egy szakemberrel, ha jól tudom a West Endben is van erre lehetőség, budapestieknek mondom. Az aura sosem hazudik, tulajdonságaid, lehetőségeid, egészségi állapotod tükörképe.
13/21 anonim válasza:
Én eről valami olyat halottam, hogy a lelkeknek az energiája az aura és hogy a színek az emberek érzéseit tükrözik vagy valami ilyesmi.
14/21 BlackSword válasza:
"Aura létezik, aki azt állítja h nem az nem normális."
Először is told meg a talicskát...
Másodszor: én nem csak állítom, hogy nincs aura...
És még az értelmi képességeimmel sincs gond...
15/21 anonim válasza:
attól, hogy olyan hogy értelmi képesség neked nincs még lehet, hogy van attól hogy nem látod.
16/21 BlackSword válasza:
Ezzel most mire akarsz célozni utolsó???
17/21 anonim válasza:
Arra, hogy nem kell az értelmi szinteddel jönni mert attól még létezhet.
18/21 anonim válasza:
szerintem is létezik az aura nekem van 2 ismerősöm aki azt mondja hogy ovis korukba láttak ilyesmit de már nem.
19/21 anonim válasza:
Igen,lehetséges,hogy ezt látod. A gyerekek 4 éves korig látják az aurát.Mert mindenki körül van egy mágneses mező és ez idézi elő,hogy láttad :))
20/21 anonim válasza:
Lehet! Én Micimackót láttam épp az imént a kamrában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!