Mi a legfélelmetesebb rémálmotok?
Nekem elsős koromba volt a legfélelmetesebb rémálmom.
Az iskola udvarán voltam egyedül és a mászókára felmásztam.
Jött egy ilyen zombiféle (nagyon ijesztően nézett ki) és el akart kapni.nem tudtam segítségért kiáltani egyszerűen megnémultam.A zombi eltűnt valahova.Utánna azt hittem felébredtem és az ágyamban vagyok.Jött apám és azt mondta elvisz egy rendezvényre.A rendezvényen (asszem gyereknap volt)volt egy nagy büfés stand.Én mindenáron akartam egy csokit.Amikor levettem a csokit a polcról akkor egy tarantula volt rajta megharapott.Utána elmentünk orvoshoz az megtisztítota a sebet és a méreg ellen valami innyekciót kaptam.Az orvos egyszer csak azzá a zombivá változott amit láttam a mászókánál és meg akart enni.Amikor belém harapott volna akkor ébredtem fel ténylegesen.
Van jópár dolog amitől kiráz a hideg:
1.beleugrani a mély tengerbe,óceánba (medencével nincs bajom)
2.ez egy rémálom:elfognak de nem emberek hanem tulajdonképpen a nagy semmi de nem ereszt el.
És még jópár dolog amiről talán nem is tudok...
Ja eszembejutott kavaros marhaság rémálmom:
Beszélek egy ronda rozsdás robottal és el kell neki magyaráznom hogy mivel nincs lába nem jöhet velünk a küldetésre,megértette;elindulunk (valami idegen lények vagyunk de a Föld bolygón és az emberekkel vagyunk) és hirtelen ott folytatódik az álom hogy egy mezőn hosszába futunk valami fekete szörnyek elől (malyd be szartam,de ugyanakkor jól éreztem magam mivel beugrott hogy ez egy álom és ezzel eggyidőben felébredtem) szóval ez az de az indulás és a mezőnfutás között volt a legilyesztőbb de arra nem emlékszem. :(
Érdekes dolog mert azt az álmot nemcsak én, hanem a lányom is álmodta. Mindketten többször is.
A szüleim házában vagyok. Két ajtó van a házon, egy elöl és egy hátul. Az egyik az előszobából a teraszon át kifelé vezet, a másik a konyhán és a kazánházon át a garázsba és onnét ki az udvarra.
Lenn vagyok a mamáméknál a szomszéd házban, de észreveszem, hogy a szobámban ég a villany. Felmegyek, és bemegyek az első ajtón, amit kulcsra zárok. Bemegyek a szobámba, lekapcsolom a villanyt (este van), majd előszoba, konyha, kazánház - és ott hallom, hogy valaki nevet és hátranézve látom, hogy megint fény szűrődik ki a szobámból.
Visszamegyek, villany le, előszoba, konyha, kazánház ajtó - újból nevetés, fény. Visszamegyek, de már félve. Villany le, előszoba, konyha, kazánház - nevetés, de ekkor már úgy be vagyok parázva, hogy futni kezdek kifelé. Közben a nevetés erősödik és én tudom, hogy elkéstem. Vagy kiérek vagy felébredek.
A nevetés egyébként valami szörnyű dologé, amit nem tudok leírni, de tudom, hogy engem akar.
A lányom ugyanezt szokta álmodni, csak ő biztos benne, hogy a nevetés valami gonosz kis szörnyikéhez tartozik
Körülöttem sötétség, mindenhol, sehol semmi fény.
Ülök egy széken. Velem szemben egy halott barátnőm, aki közli velem, hogy él, csak a betegségében kicsit megváltozott az arca. Ekkor meglátom, és amit látok az borzasztó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!