Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi a legfélelmetesebb rémálmotok?

Mi a legfélelmetesebb rémálmotok?

Figyelt kérdés
Egy psycho thrillert írok és ahhoz gyűjtök ihletet.
2011. jan. 26. 14:53
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
100%

Nekem elsős koromba volt a legfélelmetesebb rémálmom.

Az iskola udvarán voltam egyedül és a mászókára felmásztam.

Jött egy ilyen zombiféle (nagyon ijesztően nézett ki) és el akart kapni.nem tudtam segítségért kiáltani egyszerűen megnémultam.A zombi eltűnt valahova.Utánna azt hittem felébredtem és az ágyamban vagyok.Jött apám és azt mondta elvisz egy rendezvényre.A rendezvényen (asszem gyereknap volt)volt egy nagy büfés stand.Én mindenáron akartam egy csokit.Amikor levettem a csokit a polcról akkor egy tarantula volt rajta megharapott.Utána elmentünk orvoshoz az megtisztítota a sebet és a méreg ellen valami innyekciót kaptam.Az orvos egyszer csak azzá a zombivá változott amit láttam a mászókánál és meg akart enni.Amikor belém harapott volna akkor ébredtem fel ténylegesen.

2011. febr. 1. 18:52
 12/24 Aniangyal válasza:
Az én legfélelmetesebb rémálmom idáig életembe ez volt: El akartam jutni egy folyóhoz, már nem emlékszem miért, de a folyó előtt egy temető volt. Megkerültem volna a temetőt inkább mert éjfél körül járt az idő és féltem keresztülvágni, de olyan nagy területet foglalt el, hogy kénytelen voltam a rövidebb utat választani. A temetőben a sírok ijesztők voltak, ráadásul a nagy csönd, az éjszaka és az egyedüllét még inkább azzá tette. De már nem fordulhattam vissza. Már félúton jártam, amikor olyan hangokat hallottam, amitől a szívverésem is leállt majdnem. Hátrafordultam, és láttam, ahogy az egyik sírkő felnyílik és a halott, aki idáig a föld alatt nyugodott, most felém közelít. Szaladni kezdek, de utamat állja az egyre több halott, akik sorban kelnek ki a sírjukból. Végül eljutottam valahogyan a folyóhoz, de egy kerítésen is át kellett másznom. Ezek után felébredtem, és azt kívántam hogy többé ne álmodjak ilyen szörnyűséget.
2011. febr. 4. 19:35
 13/24 anonim válasza:
47%
jo sok horror filmet néztek ti is !!!
2011. febr. 5. 08:56
 14/24 anonim ***** válasza:

Van jópár dolog amitől kiráz a hideg:

1.beleugrani a mély tengerbe,óceánba (medencével nincs bajom)

2.ez egy rémálom:elfognak de nem emberek hanem tulajdonképpen a nagy semmi de nem ereszt el.

És még jópár dolog amiről talán nem is tudok...

2011. febr. 5. 09:40
 15/24 anonim ***** válasza:
Küldtem üzit az e.mail címedre nézd meg!
2011. febr. 5. 09:43
 16/24 anonim ***** válasza:

Ja eszembejutott kavaros marhaság rémálmom:

Beszélek egy ronda rozsdás robottal és el kell neki magyaráznom hogy mivel nincs lába nem jöhet velünk a küldetésre,megértette;elindulunk (valami idegen lények vagyunk de a Föld bolygón és az emberekkel vagyunk) és hirtelen ott folytatódik az álom hogy egy mezőn hosszába futunk valami fekete szörnyek elől (malyd be szartam,de ugyanakkor jól éreztem magam mivel beugrott hogy ez egy álom és ezzel eggyidőben felébredtem) szóval ez az de az indulás és a mezőnfutás között volt a legilyesztőbb de arra nem emlékszem. :(

2011. febr. 5. 09:54
 17/24 anonim válasza:
olyan négy éves voltam de nagyon emlékszem rá hogy a helyi strandra mentünk akkor még kereszt szüleim zöld trabantjával és parkolás közben neki ment egy másik kocsinak aztán volt a fürdő táblája és oda két oldalára ott volt a fejük és testük tiszta véresen követett engem én meg csak szaladtam és szaladtam és szaladtam.
2011. febr. 5. 14:47
 18/24 anonim ***** válasza:

Érdekes dolog mert azt az álmot nemcsak én, hanem a lányom is álmodta. Mindketten többször is.

A szüleim házában vagyok. Két ajtó van a házon, egy elöl és egy hátul. Az egyik az előszobából a teraszon át kifelé vezet, a másik a konyhán és a kazánházon át a garázsba és onnét ki az udvarra.

Lenn vagyok a mamáméknál a szomszéd házban, de észreveszem, hogy a szobámban ég a villany. Felmegyek, és bemegyek az első ajtón, amit kulcsra zárok. Bemegyek a szobámba, lekapcsolom a villanyt (este van), majd előszoba, konyha, kazánház - és ott hallom, hogy valaki nevet és hátranézve látom, hogy megint fény szűrődik ki a szobámból.

Visszamegyek, villany le, előszoba, konyha, kazánház ajtó - újból nevetés, fény. Visszamegyek, de már félve. Villany le, előszoba, konyha, kazánház - nevetés, de ekkor már úgy be vagyok parázva, hogy futni kezdek kifelé. Közben a nevetés erősödik és én tudom, hogy elkéstem. Vagy kiérek vagy felébredek.

A nevetés egyébként valami szörnyű dologé, amit nem tudok leírni, de tudom, hogy engem akar.

A lányom ugyanezt szokta álmodni, csak ő biztos benne, hogy a nevetés valami gonosz kis szörnyikéhez tartozik

2011. febr. 6. 16:53
 19/24 anonim válasza:
Kiszel Tünde meg akart csókolni... :D
2011. febr. 8. 21:42
 20/24 anonim ***** válasza:

Körülöttem sötétség, mindenhol, sehol semmi fény.

Ülök egy széken. Velem szemben egy halott barátnőm, aki közli velem, hogy él, csak a betegségében kicsit megváltozott az arca. Ekkor meglátom, és amit látok az borzasztó..

2011. febr. 9. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!