Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Halál után tényleg kiszáll a...

Halál után tényleg kiszáll a lélek az emberből, és tovább él?

Figyelt kérdés
Pár nappal a bátyám halála után amikor anyuval róla beszélgettünk a szobában, együtt sírdogáltunk, egyszer csak elindult a videóban levő kazetta pörögni magától. Arra gondolok talán a tesóm jelzett, hogy jól van és ne sírjunk annyit.
2011. jan. 17. 15:28
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Persze, hogy van élet utána is, sőt az az eredeti önvalónk. Ide csak szellemi fejlődésért születsz le. És igen, nagyon valószínű, hogy jel volt a bátyádtól, hogy még ott volt veletek. De aki a legelső választ írta, hogy csak pár napig marad ott, az butaság, mert hogy pár napon belül reinkarnálódik valaki. Ahhoz évek kellenek. Persze ettől még nem biztos, hogy ott marad veletek ezen idő alat. A halál ugyanolyan, mint az elalvás. Alvás közben kiszáll a lelked a estedből, csak van egy fonál aminél fogva visszatalálsz a testedhez. Amikor meghalsz ez a fonál elszakad, és nem találsz vissza. Ezután 40 valamennyi napig vagy képes átkelni a túloldalra, mert addig van elég energiád, hogy ezt megtedd. Utána itt ragad az illető. Ezért mondják sokszor, hogy nem szabad sokáig siratni az elhunytat, mert nem tud titeket elengedni és itt marad inkább. De addig nem tud reinkarnálódni. Jah és az a ülyeség, hogy egy kaszás, csuklyás jön el érted ekkor a legnagyobb hülyeség a világon. A halál angyalai a legszebbek!!!! Ezeket a dolgokat pedig olyan emberektől tudom, akik egész életükben ezzel foglalkoztak és tényleg nagy a tudásuk. Tudom, hogy most így meg vagy lepődve, de hidd el nyugodtan amit írtam, mert ez mind IGAZ!!! nem vagyok akkoa paraszt, hogy ilyen dologban hazudjak. Ha érdekel még valami nyugodtan írj nekem.

szia

2011. jan. 29. 11:36
 32/42 anonim válasza:
Szerintem tovább él a lélek, de nekem is elindult egyszer a kazetta, pedig nem halt meg senki a családunkban. Nem akarlak cukkolni vagy ilyesmi mert meghalt a tesód, de lehet hogy ráültél a távirányítóra.
2011. febr. 2. 18:23
 33/42 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem ültem rá, mert épp a szoba ajtóban álltam, a távirányító pedig az asztalon volt...
2011. febr. 3. 19:48
 34/42 anonim válasza:
Hülyeség...ez GÉP, elindulhat magától.
2011. febr. 7. 12:07
 35/42 anonim ***** válasza:
Nem nagyon értem, hogy olyan emberek minek irogálnak olyanok kérdéseihez, akik tényleg hisznek az ilyesmiben, és nem ostoba válszokat akarnak hallani. Aki szkeptikus az válaszoljon olyannak a kérdésére, akin abszolút látszik, hogy csak kitalált történetet ad elő. De most írni olyan embernek, aki hisz ilyenben, hogy ráültél a tv kapcsolór meg, hogy a gép elindul magától és többi az bunkóság. Nem is értem, hogy mit keresnek itt egyáltalán olyan emberek kik nem hisznek ilyen dolgokbn. Nyilván nem fogj tudni senki sem meggyőzni, hogy létezik ilyesmi, de ők sem fogják meggyőzni az olyan embereket, Akik hisznek bennne, hogy nem létezik. Akkor meg legalább tisztelet legyen már a másik iránt, hogy azokat akik tényleg hisznek ebben, nem hülyézik le jóformán. Mert én itt már kAptam pl olyat, hogy borsóleves van a fejemben és hasonlók. Holott lehet, hogy a szkeptikusoknak csak egy kicsit jobban utána kéne járni, hogy mibe is kotyognak bele minden előtudás nélkül. NYOMOZZATOK EGY KICSIT, HOGY EGYÁLTLÁN MIRŐL BESZÉLNEK NEKTEK ITT AZOK AKIK ÉRTENEK IS VALAMIT A TÉMÁHOZ, MIELŐTT EGYÉRTELMŰEN KIJELENTETEK DOLGOKAT. Le merem fogadni, hogy a felének fingja sincs a dolgokról, egyetlen egy könyvet sem olvsott még el ezekről a dolgokról,de azért ontj mgából a hülyeséget, és teljesen elzárkózik, hogy márpedig ilyen nem létezik. Most ennyi erővel én pl hallottam már olyanról, hogy telekinézis. Ez azt jelenti, hogy gondolattl lehet tárgyakat mozgtni. Életemben nem láttam még ilyet, de nem csukaszkodom el a lehetőségétől, hogy esetleg van olyan, aki tényleg képes erre. Az is nagy baj a szkeptikusokkal, hogy abba sem gondoltok bele, hogy milyen rohadt sokan mondják, hogy tapasztaltk ilyet, és érdekes módon mind egymástól függetlenül ugynolyannak írja le amit látott. De nyilván több millió ember mind hülye és mind hasonlón képzeleg. Kicsit sem furcsa szkeptikusok???????
2011. febr. 9. 15:22
 36/42 anonim válasza:
Én vok az a távirányítós! Biztos jó távirányító volt az asztalon? mert ha igen akkor nem akartalak zavarni.
2011. febr. 12. 19:09
 37/42 A kérdező kommentje:
Persze, hogy az volt, azért csak megismerem a távirányítót...
2011. febr. 13. 22:21
 38/42 anonim válasza:

Távirányítós vagyok:

Lehet az is hogy a video valami rádiójelet kaphatott, attól indulhatott el. De most nem akarlak erről a lélekes dologról leszoktatni, én is hiszek benne.

2011. febr. 14. 16:56
 39/42 A kérdező kommentje:

Sok minden lehetséges, de sok a VÉLETLEN egybeesés...

Én biztos vagyok benne, hogy jel volt, azért is hiszek benne, mert azokban a napokban miután tesóm meghalt több közeli rokonnál is voltak hasonló dolgok.

2011. febr. 14. 17:07
 40/42 A kérdező kommentje:

Meg unokatesóm, aki nagyon sokat járt be hozzá az utolsó napjaiban a kórházba,másnap reggel(miután tesóm meghalt este)felhívott, telefonon, hogy ugye meghalt e a tesóm, mert nagyon úgy érzi, és éjjel, olyan volt mintha ott lett volna vele a szobában,meg kinyílott nála a dvd lejátszó ajtaja,ahova a cd t kell berakni,többször is.

Pedig nem szólt neki senki este, hogy mi történt.

2011. febr. 14. 17:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!