Halál után tényleg kiszáll a lélek az emberből, és tovább él?
Persze, hogy van élet utána is, sőt az az eredeti önvalónk. Ide csak szellemi fejlődésért születsz le. És igen, nagyon valószínű, hogy jel volt a bátyádtól, hogy még ott volt veletek. De aki a legelső választ írta, hogy csak pár napig marad ott, az butaság, mert hogy pár napon belül reinkarnálódik valaki. Ahhoz évek kellenek. Persze ettől még nem biztos, hogy ott marad veletek ezen idő alat. A halál ugyanolyan, mint az elalvás. Alvás közben kiszáll a lelked a estedből, csak van egy fonál aminél fogva visszatalálsz a testedhez. Amikor meghalsz ez a fonál elszakad, és nem találsz vissza. Ezután 40 valamennyi napig vagy képes átkelni a túloldalra, mert addig van elég energiád, hogy ezt megtedd. Utána itt ragad az illető. Ezért mondják sokszor, hogy nem szabad sokáig siratni az elhunytat, mert nem tud titeket elengedni és itt marad inkább. De addig nem tud reinkarnálódni. Jah és az a ülyeség, hogy egy kaszás, csuklyás jön el érted ekkor a legnagyobb hülyeség a világon. A halál angyalai a legszebbek!!!! Ezeket a dolgokat pedig olyan emberektől tudom, akik egész életükben ezzel foglalkoztak és tényleg nagy a tudásuk. Tudom, hogy most így meg vagy lepődve, de hidd el nyugodtan amit írtam, mert ez mind IGAZ!!! nem vagyok akkoa paraszt, hogy ilyen dologban hazudjak. Ha érdekel még valami nyugodtan írj nekem.
szia
Távirányítós vagyok:
Lehet az is hogy a video valami rádiójelet kaphatott, attól indulhatott el. De most nem akarlak erről a lélekes dologról leszoktatni, én is hiszek benne.
Sok minden lehetséges, de sok a VÉLETLEN egybeesés...
Én biztos vagyok benne, hogy jel volt, azért is hiszek benne, mert azokban a napokban miután tesóm meghalt több közeli rokonnál is voltak hasonló dolgok.
Meg unokatesóm, aki nagyon sokat járt be hozzá az utolsó napjaiban a kórházba,másnap reggel(miután tesóm meghalt este)felhívott, telefonon, hogy ugye meghalt e a tesóm, mert nagyon úgy érzi, és éjjel, olyan volt mintha ott lett volna vele a szobában,meg kinyílott nála a dvd lejátszó ajtaja,ahova a cd t kell berakni,többször is.
Pedig nem szólt neki senki este, hogy mi történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!