Mi a véleményetek, tapasztalatotok?
Figyelt kérdés
Velem már sokszor előfordult, hogy csak úgy eltűnnek dolgok a szobámból.. például az utolsó ilyen eset az volt, hogy itt ültem a gép előtt, filmeztem, a kezemben volt egy toll.. hülyéskedtem vele.. mániám. XD és leesett.. felkapcsoltam a villanyt.. lenéztem.. nem volt sehol.. azthittem beesett az asztal vagy a szék alá úgyh lehajoltam, elhúztam a széket, az asztalt, nem volt ott.. egyszerűen eltűnt.. mindegy nem is foglalkoztam vele.. megnéztem a filmet, aztán kimentem a konyhába teáért. visszajöttem és ottvolt a földön a toll, egy olyan észrevehető helyen amit 100% hogy észrevettem volna.. nem vagyok 78 éves szenilis öregasszony.. na mindegy.. a lényeg h már sokszor volt ilyen.. a másik hogy néha olyan parfüm illat van a szobámban ami se nekem, se a család többi tagjának nincs, és nem is volt soha.. még hasonló sem.. veletek történt már hasonló?:D és ha vki tudja miért lehet ez, írja le.. :)2011. jan. 11. 19:58
21/24 anonim válasza:
Erre két apró és egyértelmű magyarázat van csak. Az egyik, hogy az eltűnt dolgokat a legfeltűnőbb, és a legegyértelműbb helyeken keresed a legkevésbé! Lásd; valaki keresi a szemüvegét fél óráig, majd rájön, hogy már hordja... Esetleg a kesztyűdet keresed suli előtt, mikor már rég rajtad van, stb.
Másik: minél jobban, hosszabb időig keresel valamit, annál jobban magyarázod be magadnak, hogy nincs meg, kész, eltűnt, kaputt. Ezzel már eléggé befolyásolod az agyadat ahhoz, hogy ha esetleg keresés közben ránézel a keresett tárgyra, akkor se fogd fel, és ne vedd észre :)
Nem azt mondom, hogy szkeptikus vagyok, de nem hiszek a csenőmanókban :D
22/24 tomy88trance válasza:
Nekem még kiskoromba volt ilyesmi,hogy eltűntek dolgaim, mostanság már annyira nem fordul elő, szóval volt úgy 3 műanyag dinószauruszom ,amikkel sűrűn játszottam, aztán emlékszem otthagytam a teraszon, kutya nem vitte el, csak egyszerűen eltűnt.. jah és mintha évekkel később megtaláltam volna őket,de erre már nem vennék mérget
23/24 anonim válasza:
én már írtam egyszer ...a körömmatrica és a tű. képzeld a tű tegnap lett meg, már porszívóztunk is, sőt tologattuk az asztalt stb és egyszer csak nagy hidegrázás tört rám épp hímeztem , abbahagytam. felálltam és a lábam előtt vol a tű. először azt hittem leejtettem egy újabbat, de nem, megszámoltam a tűket és meglett!!! az ami egy hónapja tűnt el.
24/24 A kérdező kommentje:
érdekes.. :D Köszi a válaszokat!:) látom nem vagyok egyedül ezekkel a dolgokkal..:D
2011. márc. 30. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!