Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi a véleményetek, tapasztalat...

Mi a véleményetek, tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
Velem már sokszor előfordult, hogy csak úgy eltűnnek dolgok a szobámból.. például az utolsó ilyen eset az volt, hogy itt ültem a gép előtt, filmeztem, a kezemben volt egy toll.. hülyéskedtem vele.. mániám. XD és leesett.. felkapcsoltam a villanyt.. lenéztem.. nem volt sehol.. azthittem beesett az asztal vagy a szék alá úgyh lehajoltam, elhúztam a széket, az asztalt, nem volt ott.. egyszerűen eltűnt.. mindegy nem is foglalkoztam vele.. megnéztem a filmet, aztán kimentem a konyhába teáért. visszajöttem és ottvolt a földön a toll, egy olyan észrevehető helyen amit 100% hogy észrevettem volna.. nem vagyok 78 éves szenilis öregasszony.. na mindegy.. a lényeg h már sokszor volt ilyen.. a másik hogy néha olyan parfüm illat van a szobámban ami se nekem, se a család többi tagjának nincs, és nem is volt soha.. még hasonló sem.. veletek történt már hasonló?:D és ha vki tudja miért lehet ez, írja le.. :)
2011. jan. 11. 19:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
77%

Folytasd még! Jobb leszel, mint bármilyen horror film! :D

(Amúgy ennyire durva velem még nem volt.)

2011. jan. 11. 22:02
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszer az egyik könyvem tűnt el természetesen suli előtt reggel, mindent tűvé tettem a szobámba az íróasztalomat mindenhol átnéztem. Mikor már késébe voltam nagyon, észre vettem hogy az íróasztalom közepén van, ez hogy lehet?
2011. jan. 11. 23:53
 13/24 anonim ***** válasza:

nekem a körömmatricáim tűntek el, két vagy három napra rá meg az ágy mellett volt a foldön, rögtön láttam, ahogy odaléptem, egyébként a szoba másik falánál lévő szekrényben van mindig a lakkok mellett.

másik... leesett egy varrótű, láttam, ahogyan repül. aztán egy másikkal dolgoztam tovább, de pár perc múlva nekiálltam keresni, kb egy hete . még nincs meg. szőnyeg van ott és négy szék, meg az asztal, tű sehol, direkt nem porszívózok arrafelé, és ledobtuk a másik tűt szándékosan, és az meglett kis keresgélés után.

nem értem én sem hogy van ez.

2011. jan. 12. 13:46
 14/24 anonim ***** válasza:
Volt ilyen nekem is mostanában volt kb 20 ezer forint a pénztárcámban 1000-2000-5000-es címletekben. A férjem mondta, hogy oda tette mivel itthon minden megvan ily nem nagyon mentem boltba. Nincs meg a pénz (a másfél éves lányommal élek jelen pillanatban, a férjem pedig visszament külföldre dolgozni, forint nincs is nála). Itthon lesz valahol tuti, de majd véletlen fogok ráakadni valahol. Volt már ilyen különböző tárgyakkal! Valamint napok óta egy megmagyarázhatatlan(talán az édes illathoz hasonló) illatot érzek. Ilyen illatot mesterségesen sehol soha nem érzetem még. Kiskoromból amire emlékszem az kb 2 ilyen alkalom lehet, mikor pont ugyanezt az illatot éreztem. Mostanában egyre többször. Szerintetek mi lehet vagy miért lehet?
2011. jan. 13. 13:57
 15/24 anonim ***** válasza:

nyugi nem csak nálatok van ilyen.egyik nap az egyik papíromat az asztalomra raktam vissza mentem a szobámba(előtte kimentem)és nem volt ott, keresem(sulis papír)minden hol.este mikor mentem aludni megtaláltam a papírt a takaróm alatt volt .

(tesóim nem voltak otthon azon a napon.este jöttek haza a szüleimmel csak én meg a mamám volt otthon.mamám sem volt a szobámban.láttam vagy hallottam volna!)

2011. jan. 13. 17:34
 16/24 anonim ***** válasza:
Nekem se lehetett senki mert a lányom kicsi még ahhoz, hogy elvegye (meg nem is feltételezném) a férjem meg Koszovóban nem sok mindent tud kezdeni a pénzzel... Amúgy meg csak 3-an élünk itt. Azért érdekelne, hogy mi lehet az oka!
2011. jan. 13. 19:41
 17/24 anonim ***** válasza:

Hát választ nem valószínű hogy kapsz max egy pszihológustól aki ide regizett.

3.dikon jot mulattam,ismertem de ide nagyon tuti:D

8.diknak se semmi halottam ilyenről elég furi lehet.

van egy ilyen komi is hogy valaki a rutin dolgokkal van igy.az ember ha uj házba költözik uj helyen van a villanykapcsolo,a kulcslyuk akár a kilincsek furán vannak tehát még az agy szükségesnek tartja ezeket rögziteni és emléxel mert tudod valamihez kötni.miután megszoktad csupá rutiossá válik nem tudatosan cselekszel nem tudatosan zárod az ajtot oltod a villanyt hanem ösztönből.nem kell orvshoz fordulni nem Alzheimer kór hanem megszokás.teljesen természetes dolog.

de a kérdéshez térve választ nem kapsz csak tapasztalatot hogy nem vagy hülye mi is ezt csináljuk meg nahát velem is van ilyen.vagy ha hülye vagy mi is azok vagyunkXD

de csatlakozom velem is rendszeresen van ilyen hogy valamit leejtek és valahol teljesen máshol találom meg.plusz olyan helyzetben ejtem le hogy az valami eszméletlen.tehát hogy rendesen fogom vagy valami.mintha valaki kiverné a kezemből vagy nem tudom.nagyon vicces tud lenni.ugye mivel nem sirhatok.

2011. jan. 14. 01:58
 18/24 A kérdező kommentje:
hm.. megnyugodtam akkor h nem én vagyok a hülye.. :D érdekes amúgy.. h így eltűnögetnek dolgok.. kiváncsi lennék miért lehet ez.. :D
2011. jan. 16. 19:30
 19/24 anonim ***** válasza:

Velem is megtörtént párszor, szerintem átmennek a tárgyak ilyenkor egy másik dimenzióba.

De volt mikor megkerült utána.

2011. jan. 19. 20:40
 20/24 anonim ***** válasza:
Csenőmanók?
2011. jan. 27. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!