Mi a véleményetek, tapasztalatotok?
- Kisunokám, mondd csak, hogy is hívják azt az undok németet, aki folyton eldugdossa a holmimat?
- Alzheimer, nagymama, Alzheimer!
Velem is előfordult már ilyen, sőt a férjemmel is.
Eszeveszetten keresünk valamit, legyen az akár pici, vagy egészen nagy, egyszerűen nem találjuk. Ezerszer megnézzük mindenhol.
Aztán pont ott találjuk meg, ahol a legtöbbször kerestük, mert úgy emlékeztünk, hogy ott hagytuk.
Ilyenkor csak annyit mondunk, hogy van egy fekete lyuk a lakásban. :D
Parfüm illat nincs, csak néha zajok, neszek, de ahol időnként egerek/bogarak vannak, ott előfordul.
nekem is volt ilyen.
játszottam régen 1 pörgettyűvel egyszer csak eltűnik.
körül nézek sehol,kinézek az ablakon sehol.
elköltöztünk pár hónapja nem került elő. és a játszás után tűnt el vagyis nem vehette el senki se.
nekünk a próbahely volt ilyen hely. Mindig mondtuk hogy uristen ne rakd le, el fog tűnni. Meg ne hagyd itt a laptopod, el fog tűnni! a próbahely elnyeli! Egyszer egy egész gitárt elnyelt. Utána persze kiderült, hogy a másik zenekarból a basszusgitáros vitte haza a sologitárt, mert azt hitte, hogy az az ő bassgitárja :D
Anyám szokta sokszor azt csinálni, meg néha apám, hogy összevesznek, mert azt hitték hogy a másik rakta el amit keresnek. Ravasz dolog a feledékenység, meg mernél rá esküdni hogy te ide raktad le, pedig azóta már átraktad máshova, vagy nem is oda raktad le :D
Velem is volt. Főleg a rutin dolgok maradnak ki nálam. Pl. bezártam-e az ajtót, elraktam a kulcsot, kitakarítottam. meg ilyenek. Amit alapjáraton csinálok arra nem figyelek, de nem is emlékszem, hogy megcsináltam. :s
Ez van.
A parfümmel, kapcsolatban: lehet, hogy valami beette az illatot és azt éred, esetleg, valami különös biokémiai vagy fizikai folyamat. Pl. PE-ha ég akkor elég édeskés illata van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!