Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi a véleményetek, tapasztalat...

Mi a véleményetek, tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
Velem már sokszor előfordult, hogy csak úgy eltűnnek dolgok a szobámból.. például az utolsó ilyen eset az volt, hogy itt ültem a gép előtt, filmeztem, a kezemben volt egy toll.. hülyéskedtem vele.. mániám. XD és leesett.. felkapcsoltam a villanyt.. lenéztem.. nem volt sehol.. azthittem beesett az asztal vagy a szék alá úgyh lehajoltam, elhúztam a széket, az asztalt, nem volt ott.. egyszerűen eltűnt.. mindegy nem is foglalkoztam vele.. megnéztem a filmet, aztán kimentem a konyhába teáért. visszajöttem és ottvolt a földön a toll, egy olyan észrevehető helyen amit 100% hogy észrevettem volna.. nem vagyok 78 éves szenilis öregasszony.. na mindegy.. a lényeg h már sokszor volt ilyen.. a másik hogy néha olyan parfüm illat van a szobámban ami se nekem, se a család többi tagjának nincs, és nem is volt soha.. még hasonló sem.. veletek történt már hasonló?:D és ha vki tudja miért lehet ez, írja le.. :)
2011. jan. 11. 19:58
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
100%
ilyen velem is előfordúlt, és nem viccből mondom.
2011. jan. 11. 20:02
 2/24 anonim ***** válasza:
76%
Szomszédba laknak-e romák?
2011. jan. 11. 20:14
 3/24 anonim ***** válasza:
74%

- Kisunokám, mondd csak, hogy is hívják azt az undok németet, aki folyton eldugdossa a holmimat?

- Alzheimer, nagymama, Alzheimer!

2011. jan. 11. 20:16
 4/24 anonim ***** válasza:
71%
Hát ez ijesztő :S Olyankor nem ijedsz meg??
2011. jan. 11. 20:35
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Velem is előfordult már ilyen, sőt a férjemmel is.

Eszeveszetten keresünk valamit, legyen az akár pici, vagy egészen nagy, egyszerűen nem találjuk. Ezerszer megnézzük mindenhol.

Aztán pont ott találjuk meg, ahol a legtöbbször kerestük, mert úgy emlékeztünk, hogy ott hagytuk.

Ilyenkor csak annyit mondunk, hogy van egy fekete lyuk a lakásban. :D

Parfüm illat nincs, csak néha zajok, neszek, de ahol időnként egerek/bogarak vannak, ott előfordul.

2011. jan. 11. 20:36
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

nekem is volt ilyen.

játszottam régen 1 pörgettyűvel egyszer csak eltűnik.

körül nézek sehol,kinézek az ablakon sehol.

elköltöztünk pár hónapja nem került elő. és a játszás után tűnt el vagyis nem vehette el senki se.

2011. jan. 11. 20:44
 7/24 anonim ***** válasza:
80%

nekünk a próbahely volt ilyen hely. Mindig mondtuk hogy uristen ne rakd le, el fog tűnni. Meg ne hagyd itt a laptopod, el fog tűnni! a próbahely elnyeli! Egyszer egy egész gitárt elnyelt. Utána persze kiderült, hogy a másik zenekarból a basszusgitáros vitte haza a sologitárt, mert azt hitte, hogy az az ő bassgitárja :D

Anyám szokta sokszor azt csinálni, meg néha apám, hogy összevesznek, mert azt hitték hogy a másik rakta el amit keresnek. Ravasz dolog a feledékenység, meg mernél rá esküdni hogy te ide raktad le, pedig azóta már átraktad máshova, vagy nem is oda raktad le :D

2011. jan. 11. 20:55
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Történt, de én sokszor azt is elfelejtem, hogy hová miért indulok. Az illattal viszont furábban vagyok. Szoktam érezni dolgok illatát/szagát fizikálisan, hiába nincs ott. Elég egy gondolat, egy kép.
2011. jan. 11. 21:12
 9/24 anonim ***** válasza:
92%
amikor kinyitod a hűtőt és a kezedben van a mustár, és nem tudod hogy most vetted ki vagy most akartad visszarakni :D
2011. jan. 11. 21:17
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Velem is volt. Főleg a rutin dolgok maradnak ki nálam. Pl. bezártam-e az ajtót, elraktam a kulcsot, kitakarítottam. meg ilyenek. Amit alapjáraton csinálok arra nem figyelek, de nem is emlékszem, hogy megcsináltam. :s

Ez van.

A parfümmel, kapcsolatban: lehet, hogy valami beette az illatot és azt éred, esetleg, valami különös biokémiai vagy fizikai folyamat. Pl. PE-ha ég akkor elég édeskés illata van.

2011. jan. 11. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!