Miért vagyok ilyen félős?
Születésem óta szinti mindig aludtam valakivel.Amikor felnőttem és külön szobám lett akkor is volt pár alkalom amikor a nővéremnél aludtam,mert rosszat álmodtam és féltem.Sokszor olyanon van, h. érzem a testhelyzetet és magábana az álom semmi extra,de érzem h. nem tudok megmozdulni és fel akarok kellni,de képtelen vagyok.Aztán nagy nehezen felébnredek,de ha becsukom a szemem egyből visszalszok és újra álmodom(ilyenkor legalább fél órát kell fent maradnom, h. elmúljon és főleg akkor van ha csokit eszek lefekvés előtt,vagy nagyon fáradt vagyok).
Illetve félek a sötétben egyedül.nem akarok félni,de érzem h. megnől a pulzusom és muszály beszélgetnem valakivel ha egyedül vagyok otthon.Félek a szellemektől, démonoktól és egyéb (fogalmam sincs h. kitalált v.valós dolgoktól)
Megnyugtatlak, hogy nem vagy ezzel egyedül. Én is nagyon félős vagyok, sokszor én sem merek éjszaka kimenni a wc-re, horror filmet sem nézek, mert 1 hétig nem aludnék. Utcán járni sötétben? Háááát az sem nekem valo. Nem is járok egyedül este sehova.
18-l és Te?
"Sokszor olyanon van, h. érzem a testhelyzetet és magábana az álom semmi extra,de érzem h. nem tudok megmozdulni és fel akarok kellni,de képtelen vagyok.Aztán nagy nehezen felébnredek,de ha becsukom a szemem egyből visszalszok és újra álmodom"
ilyen velem is szokott lenni.De tényleg nagyon rossz.:S főleg ha rosszat álmodok.
Ha nem tudsz egyedül aludni akkor éjjeli lámpa kell meg aludj el tv-re.
L 18
Mintha én írtam volna.:) Amíg a párom fent van, semmi bajom, de ahogy elalszik egyből elkezdek parázni.Én mindig tv mellett alszom, de úgy is félek.Wc-villany, ugyanaz.
Pedig régen sokat aludtam egyedül (egy udvarban van egy nagyobb és egy kisebb ház-fürdő, háló, nappali- régen nem féltem egyedül sem).Pluszba rátesz az, hogy a macska bejáratos éjszaka ugrál a kilincsre, amitől általában összesz@rom magam.:)
Mostanában vettem erőt magamon, hogy ki merjek menni beengedni.Alvásparalízisnél pedig soha nem nyitom ki a szememet, megvárom amíg meg tudok mozdulni, oldalra fordulok és csak utána nyitom ki a szemem.
Mondogasd magadnak, hogy nincs ott semmi, nincs mitől félni, plusz én mindig vígjátékon alszom el.
Bocsi, hogy hosszú lettem.23/L
Én is úgy vagyok vele, hogy aput mindig megkérdezem hogy ugye még te nem alszol?? (mert ezen a héten anya éjjeles volt) És csak akkor tudok elaludni hogyha tudom hogy tévézik. Meg nálam is szól a tv. Eddig csont sötétbe tudtam csak elaludni, most meg csak akkor ha szól a tv. Ez nagyon rossz, mert engem zavar a fény de ha lekapcsolom akkor meg félek. pl: Megnéztem tesómmal a paranormal activcityt erre azt éreztem éjjel hogy valaki huzza le rólam a takarót. Reggelre a takaró le volt esve. de lehet hogy csak lerugtam, éjjel a nagy félelmemben :S
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!