Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Miért vagyok ilyen félős?

Miért vagyok ilyen félős?

Figyelt kérdés

Születésem óta szinti mindig aludtam valakivel.Amikor felnőttem és külön szobám lett akkor is volt pár alkalom amikor a nővéremnél aludtam,mert rosszat álmodtam és féltem.Sokszor olyanon van, h. érzem a testhelyzetet és magábana az álom semmi extra,de érzem h. nem tudok megmozdulni és fel akarok kellni,de képtelen vagyok.Aztán nagy nehezen felébnredek,de ha becsukom a szemem egyből visszalszok és újra álmodom(ilyenkor legalább fél órát kell fent maradnom, h. elmúljon és főleg akkor van ha csokit eszek lefekvés előtt,vagy nagyon fáradt vagyok).

Illetve félek a sötétben egyedül.nem akarok félni,de érzem h. megnől a pulzusom és muszály beszélgetnem valakivel ha egyedül vagyok otthon.Félek a szellemektől, démonoktól és egyéb (fogalmam sincs h. kitalált v.valós dolgoktól)

2011. jan. 5. 13:11
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Ha rámjön a félelem akkor van, h. ha alszik a párom még a Wc-re is alig merek kimenni, gyorsan fel kell kapcsolnom a villanyt, h. lássam biztos nincs más idegen.Én nem akarok félni és tökre"irigylem"azokat akik ha pl. megnéznek egy horror filmet,akkor ugyan úgy elvannak, de nálam inkább fokozza a félelmet,pedig tudom h. csak film meg kitalált stb.mégis a tudatomben ott van és elkezdek félni.Amúgy az a baj, h. ijedős is vagyok.Játékból kis korom óta ijeszgettem 1-2 családtagot, most néha a párommal,de már én kezdek leszokni róla,mert mostanában én nagyon ijedős vagyok,van h. pl. nem akar megijeszteni csak bejön a szobába én ezt nem hallom oldalra nézek és ott terem, megijedek és sírva fakadok.Nagyon rossz érzés és mostanában ez egyre sűrűbben fordul elő, h. megijedek vmitől v.vkitől.
2011. jan. 6. 07:34
 12/25 anonim ***** válasza:

Megnyugtatlak, hogy nem vagy ezzel egyedül. Én is nagyon félős vagyok, sokszor én sem merek éjszaka kimenni a wc-re, horror filmet sem nézek, mert 1 hétig nem aludnék. Utcán járni sötétben? Háááát az sem nekem valo. Nem is járok egyedül este sehova.

18-l és Te?

2011. jan. 6. 21:33
 13/25 anonim ***** válasza:
Juj, neharagudj, most látom, hogy írtad a korod.
2011. jan. 6. 21:33
 14/25 anonim ***** válasza:

"Sokszor olyanon van, h. érzem a testhelyzetet és magábana az álom semmi extra,de érzem h. nem tudok megmozdulni és fel akarok kellni,de képtelen vagyok.Aztán nagy nehezen felébnredek,de ha becsukom a szemem egyből visszalszok és újra álmodom"

ilyen velem is szokott lenni.De tényleg nagyon rossz.:S főleg ha rosszat álmodok.

Ha nem tudsz egyedül aludni akkor éjjeli lámpa kell meg aludj el tv-re.

L 18

2011. jan. 7. 20:59
 15/25 anonim ***** válasza:

Mintha én írtam volna.:) Amíg a párom fent van, semmi bajom, de ahogy elalszik egyből elkezdek parázni.Én mindig tv mellett alszom, de úgy is félek.Wc-villany, ugyanaz.

Pedig régen sokat aludtam egyedül (egy udvarban van egy nagyobb és egy kisebb ház-fürdő, háló, nappali- régen nem féltem egyedül sem).Pluszba rátesz az, hogy a macska bejáratos éjszaka ugrál a kilincsre, amitől általában összesz@rom magam.:)

Mostanában vettem erőt magamon, hogy ki merjek menni beengedni.Alvásparalízisnél pedig soha nem nyitom ki a szememet, megvárom amíg meg tudok mozdulni, oldalra fordulok és csak utána nyitom ki a szemem.

Mondogasd magadnak, hogy nincs ott semmi, nincs mitől félni, plusz én mindig vígjátékon alszom el.

Bocsi, hogy hosszú lettem.23/L

2011. jan. 7. 22:18
 16/25 anonim ***** válasza:

Én is úgy vagyok vele, hogy aput mindig megkérdezem hogy ugye még te nem alszol?? (mert ezen a héten anya éjjeles volt) És csak akkor tudok elaludni hogyha tudom hogy tévézik. Meg nálam is szól a tv. Eddig csont sötétbe tudtam csak elaludni, most meg csak akkor ha szól a tv. Ez nagyon rossz, mert engem zavar a fény de ha lekapcsolom akkor meg félek. pl: Megnéztem tesómmal a paranormal activcityt erre azt éreztem éjjel hogy valaki huzza le rólam a takarót. Reggelre a takaró le volt esve. de lehet hogy csak lerugtam, éjjel a nagy félelmemben :S

13L

2011. jan. 8. 13:05
 17/25 anonim ***** válasza:
sziasztok , én is félek, minden zajra begazolok és nemcsak éjjel már estefelé vagy délelőtt is, ha egyedül vagyok. tök világosban is tudok rettegni, pedig 40 éves vagyok 3 gyerekkel. nem tudom miért.
2011. jan. 10. 20:21
 18/25 anonim ***** válasza:
utolsó: az már kicsit más tészta nem? Am a legjobb orvosság alvásra, ha kifárasztod magad (esti edzés, szoba bicikli futás tod vagy akár kapálás a kertbe stb). Ez 100%osan működik és aki azt mondja, h nem az hazudik!
2011. jan. 10. 20:35
 19/25 A kérdező kommentje:
Én nem szeretek nagyon kómásan lefeküdni,mert tuti h. rosszat fogok álmodni,mert egyből elérem azt az álmodós szintet.De pl. ha tv-nél elalszom a másik szobában,vagy felébredek h. pisilnem kell és tök fáradt vagyok akkor semmi gond.Ha egyedül vagyok, akkor indig magamhoz veszem a párom egy pólóját, vagy azt a párnát amelyiken elöző nap aludt h. érezzem az illatát és így kicsit könnyebb.Még a szüleimmel lakunk,de azért előre félek h. ha sikerül saját lakásban v. házban laknunk akkor hogyan fogom kibírni teljesen egyedül.Ráadásul lehet a céggel megyünk csapatépítésre és ott mindenki saját szobát kap.Hát már előre félek(persze nem ez jár egész nap a fejemben), h. egy idegen helyen,teljesen egyedül.Furi lesz.
2011. jan. 11. 07:10
 20/25 anonim ***** válasza:
Én nem tudok egyedül elaludni,én is mindig félek... Még sohasem aludtam egyedül,pedig már 20 vagyok... Mindig kell, hogy valaki legyen a lakásban.
2011. jan. 22. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!