Milyen hangszeren tanuljon egy indigó gyerek?
"1 nem a gyerekemről van szó hanem rólam
2 igen egész életemben csak a zene érdekelt
3 sokféle hangszer tetszik nem tudok dönteni
4 zenész családba születtem de senki sem erőlteti rám inkább megtiltsák
5 nagyon gyorsan tanulok"
Akkor nagyon gyorsan tanuld meg, hogy nem megtiltsák, hanem megtiltják. És ha már ilyen szupermen vagy, akkor a mondatközi írásjelek használatának szabályait is gyorsan bemagolhatnád.
Most miért bántani? Aki nem hisz az ilyesmiben, minek jön ide?
Kedves kérdező, amelyik hangszer hangját legjobban szereted. Arra vagy a legfogékonyabb.
Kedves Indigó!
Ne foglalkozz a rossz indulatú, süket és vak emberrel. Ezért ilyen színes a világ, mert nem vagyunk egyformák, hála Istennek :-)
Egy nyugodt pillanatot használj ki arra, hogy leülsz és behunyt szemmel magad elé képzeled egymás után a figyelmed felkeltő hangszereket és az azokkal előadott muzsikákat egymás után. Ha elég figyelmes vagy, érezni fogod legbelül, hogy melyikkel kell mélyebben foglalkoznod. Lehet, hogy többel is, de fel dogod tudni állítani a sorrendet is. Ha nem megy elsőre, próbáld meg újra, s ha kell újra.
Sok sikert!
szerintem válasszon ö amilyet akar.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:39!!
Én milyen vagyok szerinted??
"A válasz megírásának időpontja: ma 12:39!!
Én milyen vagyok szerinted??"
Sajnos nem mondhatok semmit, mert gyémántgyerek azt mondta nem is vagyok kristálygyerek :(( most szomorkodom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!