Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Valaki magyarázza már meg ezt...

Valaki magyarázza már meg ezt nekem. Mi a fene ez?

Figyelt kérdés

Hiszek a szellemekben, de magyarázatra vagyok kíváncsi. Fogalmam sincs mi ez? Szellem? Ha nem akkor micsoda?

A házunk olyan, hogy volt régen egy alap terület, ami fölé padlás vagy építve. Oda fel lehet jutni, mert van feljáró. Az alap házhoz, építettünk egy szobát. A szoba és a ház csak egy ajtóval van "összekötve". A padlásfeljáró nincs. Tehát a szobám felé nem lehet felmenni. Egyik nap néztem a tvt és kaparás hallottam. Úgy voltam vele biztos egerek lehetnek, vagy patkány, vagy valami más. Aztán fél óra múlva nem kaparászás, hanem mintha egy ember ugrálna fent. Nagyon hangos dübögés egyik sarok majd a másik sarokban. Aztán elmúlt. Azóta az ágyam jobb oldalán fura szagot érzek. Már kitakarítottam de inkább a levegőnek van olyan szaga vagy nem is tudom. Azon az egy ponton. Volt olyan is, hogy zuhanyzás közben a kabin csörrent egyet mintha megrúgnák.. ilyenek:S Hiszek a szellemekben de valami értelmes magyarázat az ilyenre? a dübögést milyen állat okozhatja ? a macska túl kicsi meg halk ehhez. felmenni meg nem bírna szerintem..

2010. dec. 19. 13:46
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
17/F vagyok. Barátnő ne emlegesd, idegesebb vagyok miatta mint a szellemek miatt. Sajnos így Karácsonyra..:\. Nálatok mi a helyzet?
2010. dec. 25. 09:43
 22/24 anonim ***** válasza:
Én is hallottam dübögést a padlásunkról, és rájöttem hogy mi volt az. A macskánk. Komolyan. :) Nektek meg lehet hogy odapisilt abba a sarokba, a másikba meg odakakilt, és azért van olyan szag.
2010. dec. 28. 21:09
 23/24 A kérdező kommentje:
Elképzelhető. Mostanában nem érzem és nem is dübög Hála Istennek..
2010. dec. 28. 21:18
 24/24 anonim válasza:

Szija nallunk is volt' ilyen a padlason csak olyan hangos volt mint ha 120kg ember ugralna fent .. Nallunk apszolult nem tud senki feljutni a padlasra lancon van az ajto ....... Eleg sok furcsasag van a mi hazunkban is! En mar nem felek mert megszoktam.

Ereztem mar azt is hogy valaki figyel ... Nekem fobiam van a sotettol 'de nem vok bolond . Ehez azt tudom mondani hogy ha mar nincs ilyen akkor oruly....

2012. nov. 5. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!