Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Valaki magyarázza már meg ezt...

Valaki magyarázza már meg ezt nekem. Mi a fene ez?

Figyelt kérdés

Hiszek a szellemekben, de magyarázatra vagyok kíváncsi. Fogalmam sincs mi ez? Szellem? Ha nem akkor micsoda?

A házunk olyan, hogy volt régen egy alap terület, ami fölé padlás vagy építve. Oda fel lehet jutni, mert van feljáró. Az alap házhoz, építettünk egy szobát. A szoba és a ház csak egy ajtóval van "összekötve". A padlásfeljáró nincs. Tehát a szobám felé nem lehet felmenni. Egyik nap néztem a tvt és kaparás hallottam. Úgy voltam vele biztos egerek lehetnek, vagy patkány, vagy valami más. Aztán fél óra múlva nem kaparászás, hanem mintha egy ember ugrálna fent. Nagyon hangos dübögés egyik sarok majd a másik sarokban. Aztán elmúlt. Azóta az ágyam jobb oldalán fura szagot érzek. Már kitakarítottam de inkább a levegőnek van olyan szaga vagy nem is tudom. Azon az egy ponton. Volt olyan is, hogy zuhanyzás közben a kabin csörrent egyet mintha megrúgnák.. ilyenek:S Hiszek a szellemekben de valami értelmes magyarázat az ilyenre? a dübögést milyen állat okozhatja ? a macska túl kicsi meg halk ehhez. felmenni meg nem bírna szerintem..

2010. dec. 19. 13:46
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
szagelszívó kintre van vezetve. most nem dübög. köszönöm az eddigi válaszokat! várom a továbbiakat is.
2010. dec. 20. 20:53
 12/24 anonim ***** válasza:

Kopogó szellemek:

A spontán pszichikus jelenségek közül a legkellemetlenebbek a kopogó szellemek. Néhány kutató véleménye szerint a "másik oldalon" lévő rosszindulatú lényekről van szó, akik örömüket lelik az ártatlan emberek zaklatásában, mások viszont úgy vélik, hogy gyakran egy éretlen, zavart személyiség, a tudatalattijában keletkező jelenés.

2010. dec. 21. 15:54
 13/24 anonim ***** válasza:

Szerintem is kopogószellem, vagy valami hasonló, ennyire nem értek a témához. [:

Viszont ez tök érdekes sztori! [:

2010. dec. 21. 22:00
 14/24 A kérdező kommentje:
Kezdek aggódni:SSSS tegnap leborult a tv alvás közbe... a TV!!! egy kb 80colos képcsöves.
2010. dec. 22. 11:48
 15/24 anonim ***** válasza:
Jézusom :O . És a szüleid eggyáltalán nem hisznek neked ? Mert azért amiket eddig leírtál nagyon durvák.
2010. dec. 23. 19:51
 16/24 A kérdező kommentje:
a tv-t "én löktem le" ...hajnal 3 kor... a többit nem patkányok.. a zuhanyt aztmondják belerúgok véletlen
2010. dec. 23. 21:22
 17/24 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A problémádak érdemesebb lenne pontosabban utáűna járni.

Arra gondolok itt hogy opróbáld meg kideríteni hogy kié is volt pontosan a ház hogy mikotájt épült hogy kik voltak a tulajdonosok stb... szóval mérd fel a terepet.

Ha szellem akkor kiderül hogy a helyhez kapcsolódik valamilyen sztori. pl ott hunyt el valaki vagy a családban volt traédia ami kapcsolódik így vagy úgy a házhoz. Ahogy kivettem ez egy régi típusu ház lehet. Szóval nem kizárt hogy bejön a tipp.

Ha tényleg szellem akkor lehet tenni néhány dolgot ami segíthet.

Ez annyit tesz hogy meg kell tisztítani a ház energiáját. Kvázi kell egy nagytakarítás. Ezt úgy teheted meg ha fogsz némi vizet és elkeversz benne egy kevés sót és közben erősen koncentrálsz a célodra. Akár ki is mondhatod a célod: pl

Só a vizzel elegyedik

Szellem házból elűzetik.

Vagy valami hasonló. Írhatsz egy versikét is a lényeg hogy a célodat foalmazza eg tisztán.

Ezután menj oda minden ajtóhoz ablakhoz menj be minden szobába a padlásra is szóval minden "kétes" helyre és határozottan a célodra gondolva s a pozitív eredményre gondolva fröcsköld szét a sósvizet. ( nem kell hogy ússzon minden de azért jusson ahova kell. )

Ha ez megvan de mondjuk nem érzed bztosnak a sikert gyújts egy füstölőt s a lehető legjobban gondolj a sikerre hagyd hogy a füstölő leégjen s a füsttel elszáljon a szellem is.

Van még egy lehetőség. Mivel mi is szellemek vagyunk csak épp anyagba zárva ezért semmi akadálya hogy felszólítsd hogy menjen el és hagyjon békét a családnak. EGyszerű tiszta szavakkal fogalmazz ne hagyj kételyeket, de ne legyen félelem a hangodban.

pl: BÁrki is legyél hagyd el e házat békével, menj!

Vagy pl kompromisszumot is köthetsz. Maradhat ha nem bolygatja meg a családi békét. Magyarázd el neki hogy mi az ábra , szerintem meg fogja érteni. Ha nem jöhet a fentebbi módszerek.

Néhány olyan szimbólum ami jól jöhet.

sei he ki - reiki

atlantiszi jel

Ankh kereszt - egyiptomból

Maga a kör - az egyik legerősebb alapforma ( személyes kedvenc ;)

A fentiek használata:

A legtöbb jelet rajzold rá egy éghető papírra rajzolj köré egy kört és kérd meg a szimbólumokat hogy fejtséék ki erejüket a házon és a családodon. Majd fogj egy hehér gyertyát és gyújtsd meg, égesd porig. A hamut ráöntheted egy virágra hogy az enrgia amely eltávozik az azt a növényt táplálja, mivel a növényeknek mindegy milyen energia, csak energia. Vagy húzd le a vécén dobd ki a kukába, szabadulj meg tőle.

Ha ez mind nem segítene akkor jönnek a nehéz fegyverzetek.

Erről majd csak akkor ha a fentiek nem segítenek.

Na de mivan ha ez nem szellem hanem csak poltergeist alias kopogószellem.

Ez esetben meg kell nézni hogy a jelenség mikor jön elő.

Kivel történnek a furcsa dolgok és mikor?

Ha sikerül leszűkíteni hogy kinek is a műve a környezetedben.

Pl. ha csak vekled esk ez meg akkor valószínűleg te vagy a ludas. Na de semmi pánik. Ekkor vesszük hasznát a mediációnak és az önismerett szerzésének.

Ülj le kényelmesen lazulj el és kezd el végigpörgetni a jelentől a legkorábbi emlékeidig az eseményeket nem kell minden kis apróságra kitérni a lényeg hogy megtaláld azokat a pontokat amik miatt feszültség és zavar keletkezhetett benned /vagy bárki másban. Legyél a lehtő legőszintébb magaddal ne ferdítsd ela múltat ne szíezd ki maradj a tényeknél és ismerd be ha hibáztál vagy tévedtél de ne is becsüld le ha méltán lehetsz büszke magarda.

Itt csak figyelned kell a belső hangra keress és tegyél tisztába mindent . Ha valóban ezek a zavarok vagy ha csak egy feszültség pont okozza a jelenséget akkor ha megtalálod és sikerült tisztázni a jelenség magától megszűnik és a nap is kisüt :D

Egyenlőre ennyit tudok mondani, bízom benne hasznodra lesz.

Amellett próbáld meg kizárni a külső tényezőket. Mindent recsegő deszkák állatok rovarok hülye szomszédok minden olyan dolgot ami fizikaila eredményezhette a jelenségeket és csak azután vágj neki a tisztogatásnak.

Bár az önsmeret sosem árt azt aélkül is megcsinálhatod :D

Szevasz!

2010. dec. 23. 22:02
 18/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utolsó. Hát most várok.. aztán hátha jó lesz:) Kellemes Ünnepeket!
2010. dec. 23. 22:35
 19/24 anonim ***** válasza:

szevasz!

Utolsó vagyok. Rendben várj még kicsit.

Neked is kellemes ünnepeket!

2010. dec. 24. 13:03
 20/24 anonim ***** válasza:

Azt megszabad tudni, hogy hány éves vagy?

Kezdek megijedni, hogy netán nálunk is vannak szellemek! :S

Szerintem akkor kéne felmenni a padlásra, amikor hallod ezeket a hangokat és akkor megnézni mi van ott! DE gondolom, hogy olyankor nem mersz egyedül felmenni, esetleg barátnővel? Írj

15L vagyok

2010. dec. 25. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!