Mi a legijesztőbb élményetek/storytok?
Figyelt kérdés
bármi jöhet, de csak ha szeretnéd megosztanijúl. 21. 09:57
21/25 anonim válasza:
20
Hát igen, ez elég tipikus... Biztosan az lehet, árnyékember, én arra gyanakszok.
22/25 anonim válasza:
23/25 anonim válasza:
18 Szívesen. Amit a falon és fürdőszobaajtón láttam az biztos hogy árnyember volt! Azok valamilyen gonosz lények de még ma se tudják hogy mi lehet! Viszont ami bejött az ajtón és a kezét rám tette... Az nem árnyember volt mivel rendesen láttam mint egy normális embert! Annyi hogy ennek nagyon fura,félelmetes arca volt! Az rémlik hogy sápadt volt és a fülei és orra elég nagy volt! Azt hittem hogy meg akar ölni és magamba elkezdtem Istent kérni hogy segítsen! Előtte soha sem tettem ilyet mivel eleve nem is vagyok valami nagy hívő! De kitudja hogy nem az segített e ,hogy kértem Istent... Sokan nem hisznek a szellemekben és főleg abban nem hogy egy állat lelke is vissza járhat! Az a macska amit elmeséltem és volt egy nagy fekete keverék kutyám, mindig az előszobában feküdt a konyhaajtó mellett! És miután elpusztult rá pár napra történt hogy mentem ki éjjel a konyhába és a félhomályban tisztán láttam a kutya alakját ahogy fekszik és amikor odaérek akkor feláll és elsétál! Amikor még élt akkor is ezt tette hogy ne legyen útba és be engedjen a konyhába ! És én hirtelen nem is kapcsoltam hogy a kutyám már nem él! És még léptem is egy nagyot hogy nehogy rálépjek ahogy előttem áll fel és elsétál! És utána esett le hogy már nem él és ez a szelleme volt! Vagy azzal a házzal volt valami, mondjuk olyan helyre épült ahol valami dimenzió kapu van ahol a szellemek át tudnak térni, vagy velem van valami gond mert túl sok szellem lépett kapcsolatba velem és ez már nem normális dolog szerintem. Szerencsére amióta elköltöztünk csak néha van olyan hogy érzem hogy itt van velem valaki! Többször volt olyan éjjel, amit mondjuk lehet azzal magyarázni hogy csak álom volt! De én úgy érzem hogy nem álmodtam! Szóval többször fordult elő ,hogy olyan volt mintha elhagytam volna a testem! Felébredtem és nagyon fura érzésem volt és felakartam ülni az ágyon, de nem éreztem a testem! Nem is tudom leírni :( Olyan volt mintha pehely könnyű lennék és volt hogy át mentem a mellettem lévő szobába is ,de nem jártam mint normális esetben hanem olyan mintha egy héliummal töltött lufi lettem volna! Ez így viccesen hangzik de nem tudom leírni azt az érzést! Ilyen dolog több alkalommal történt és mindig nagyon megvoltam ijedve és mondogattam hogy úristen ez nem álom! A legutolsó ilyen alkalommal az történt hogy ugyan így ébredtem hogy nincs fizikai testem! Nagyon féltem és egyik pillanatról a másikra egy nagyon furcsa helyen voltam! Mintha nagyon sűrű köd lett volna körülöttem ,de annyira fehér fény amilyet életemben nem láttam még soha! És körülöttem emberi alakok voltak egy kicsit távolabb! De nem láttam az arcukat mert ők is fehér fényben ragyogtak! Én pedig egyfolytában mondogattam hogy vissza akarok menni! Nem akarok itt maradni! És egyszer csak mintha vissza zuhantam volna a testembe! Ez hajnalban történt és annyira féltem hogy utána már nem is mertem aludni! Én tudom hogy ez nem álom volt!
24/25 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen testbe visszazuhanásos élményem. Csak én nem fehér helyen jártam, hanem az egyik rokonomnál voltam, ott lebegtem nála, tisztán láttam a bútorokat, és az ágyat is, és (a rokonom) benne feküdt. Minden ugyanúgy nézett ki mint a való életben, mindent úgy láttam mint ahogy valójába van. Csak fentről. Az volt a legfurább, hogy a rokonom is látott engem, direkt a szemembe nézett, de nem szólt egy szót sem, csak nézett. Hirtelen kezdtem nagy sebességgel visszafele repülni, mintha húztak volna, majd visszazuhantam a testembe. Rögtön felébredtem, ziháltam, alig kaptam levegőt. Reggel anyum mondta, hogy az éjjel az a rokon meghalt, már régóta beteg volt.
25/25 anonim válasza:
Az asztalomon egyszer a sótartó felett megjelent mazsola és tádé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!