Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi a legijesztőbb élményetek/s...

Mi a legijesztőbb élményetek/storytok?

Figyelt kérdés
bármi jöhet, de csak ha szeretnéd megosztani

#történet #élmény #Storytime #ijesztő események
júl. 21. 09:57
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
91%
Nekem a legijesztőbb élmény az életem során az volt, amikor jó pár évvel ezelőtt sétáltam az utcán, és egy eléggé nagydarab csávó rohant utánnam a sötétben. A szerencsém az volt hogy vissza néztem (pedig általában nem szoktam), és megláttam, elkezdtem szaladni, ahogy szaladtam ő egyre közelebb és közelebb került hozzám, ha jól láttam egy kés volt a kezébe. Pár száz méter után le ráztam. Fogalmam sincs hogy mi volt a szándéka, de semmi jóra nem tud ilyenkor az ember gondolni. Ennek már lassan három éve, de a mai napig nem tudom ki verni a fejemből, remélem ezt másokkal nem csinálta utánna
júl. 21. 10:28
 2/25 anonim ***** válasza:
95%
Talán az alvásparalíziseim során átéltek, azok valami kegyetlenek voltak. Leginkább úgy tudnám leírni, hogy azt gondoltam, hogy elaludtam, aztán pedig rájöttem, hogy nem teljesen. És nem épp kellemes állapot az, amikor a szemeiden kívül más testrészedet nem bírod megmozdítani, illetve érzel egy gonosz jelenlétet a szobában, nem kapsz levegőt. Szerencsére ezek megszűntek, mióta normális munkarendben dolgozom, illetve nem is hiszek ezekben a spirituális f*szságokban.
júl. 21. 11:06
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a sötétben volt egy élményem

Úgy volt hogy mentem aztán egy csávó azt mondta nekem hogy gyere ide kincsem és mondtam hogy nem soha aztán elkezdett volna már közeledni és elfutottam

júl. 21. 11:11
 4/25 anonim ***** válasza:
17%

1#

Nem láttál az úton egy tyúkot vagy disznót is futni?

júl. 21. 11:28
 5/25 anonim ***** válasza:
87%

Hú sok ilyen volt. De a legijesztőbbek azok, mikor határozottan érzem valami rosszindulatú dolog jelenlétét. Annyira hogy olyankor kimenekülök a lakásból vagy onnan, ahol éppen vagyok. Ez általában teljesen váratlanul jön, smikor épp nem is gondolok semmi para dolgokra, nyugisan elvagyok. Aztán lecsap ez a rossz előérzet, meg hogy jelen van "valami".

Ez ha nem is a legparább, inkább úgy mondanám, a leggyakoribb rossz tapasztalatom.

júl. 21. 11:34
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Velem gyerekkorom óta rengeteg félelmetes dolog történt! Valamiért mindig megtaláltak a szellemek és vannak dolgok amikről a mai napig nem tudom mi lehetett?! Szeretnék olyan embert találni, akinek ha elmesélném akkor lenne sejtése róla hogy milyen lények lehettek? De szerintem olyan ember nem létezik. Nem is nagyon szeretek ezekről a dolgokról beszélni mert vagy úgy sem hiszik el, vagy hülyének néznek
júl. 21. 21:07
 7/25 anonim ***** válasza:
65%
El akarta lopni a biciklim egy részeg de fejbe rúgtam.
júl. 21. 22:43
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
4 esnek. Ezt hogy érted?
júl. 22. 15:22
 9/25 anonim válasza:
89%
#6 miért nem írod le? Lehet könnyebb lenne a lelkednek. Én kíváncsi vagyok rá. Persze sokan nem hiszik el. Pedig igenis léteznek ilyen dolgok. Anyukám is látott dolgokat gyermekkorában, meg a szülei, én is, de inkább álomban.
júl. 23. 10:45
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Engem is érdekelne. Én elhiszem, mivel velem is történt rengeteg furcsa élmény. Mindig azt várom, hátha felbukkan valaki, aki pont ilyet vagy nagyon hasonlót élt át. Persze csak ha publikus. Vagy akár privátban, ha mégis úgy döntenél, hogy megosztanád olyannal, aki nem fog bolondnak nézni. De ha nehéz írni róla, akkor persze megértem..

júl. 23. 12:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!