Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi a legijesztőbb élményetek/s...

Mi a legijesztőbb élményetek/storytok?

Figyelt kérdés
bármi jöhet, de csak ha szeretnéd megosztani

#történet #élmény #Storytime #ijesztő események
júl. 21. 09:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
89%

Lehetett egy olyan 3-4 éve... Nem tudtam aludni, csak forgolódtam az ágyamban. Hallottam, amint valaki (valami) a nevemet súgja a fülembe, olyan rekedt, morgó démoni hangon. Nem aludtam, az bíztos! Még ugy reflexből rá kérdeztem, hogy ki az, erre anyum a másik szobából, hogy kihez beszélek. Hallottam, a hang forrását, hogy nem a szobám egy másik távolabbi pontjáról jött, hanem a fülembe súgta a nevemet. A becenevemet. Tisztán és érthetően hallottam. Még mások is számoltak be ilyenről, hogy hallották, amint a nevüket mondja, szólítja egy ilyen morgó hang.

Egyszer éjjel felébredtem, csak egy alakot láttam átsuhanni a szobán. Nem az a tipikus filmes átlátszó fehér szellem volt. Ugyancsak átlátszó, de inkább rendes, normális színekbe, mintha egy átlátszó ember lenne (vagy hogyismondjam). Nem nézett rám csak úgy "céltalanúl" suhant át, mintha nem is érzékelt, volna engem. Láttam az arcát, a körvonalait, fel is lehetett ismerni, hasonlítottam is valakihez, aki meghalt.

Ez lehetett olyan 20 éve... Reggel a tesóm költött, hogy hamar jöjjek, akar valami érdekeset mutatni. A szüleim is nézték, amint az ajtó ki-be csapódik. Nem erőteljesen, csak úgy normálisan. Húzat nem volt, direkt leellenőriztük. Más ajtó, ablak nem volt nyitva. Ja, és ha olyan huzat lett volna, hogy az ajtót mozgassa, azt mi is éreztük volna.

Anyum mesélte. Nem voltam otthon, ő ezt nem tudta, azt hitte az első szobába vagyok. Ő meg a konyhába volt. Főzött, vagy mosogatott, vagy mittudomén... Többször rámszólt, hogy ne csapkodjam már az ajtót, mikor már a többszöri felszólitás után "saját kezébe" akarta venni a dolgot, átjött az első szobába, meglepődve konstatálta, hogy nincs más a házban, rajta kívül. És akkor egy szellőt érzett az arcán, mint amikor valaki nagyon közel gyorsan elmegy előtted. Hogy mi volt ez? Ezért leelenőrizte, hogy honnat jöhetett a huzat, de minden ajtó, ablak csukva volt. És akkor nemsokára érkeztem haza, és akkor mesélte el ezt nekem.

júl. 23. 13:30
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem a legijesztőbb, de elég új:

Egy reggel, melóba készültem komótosan és az előszobai szekrényben a fehérneműs dobozaimban válogattam. Közben olyan fura érzésem volt. Nem féltem, csak olyan fura előérzet vagy minek nevezzem, mikor csak érzed, hogy valami gáz van, valami nem stimmel, de nemtudod, mi az...

Ahogy ott kotorászok a dobozok mellett, a szekrény középső részében megláttam valami ovális féle, nagyon fehér "valamit". Ez szokatlan volt, hiszen a szekrény ugyan fehér belül, de nem ennyire. Az inkabb krémszínű, ami amugy sem látszodik, mert a dobozok felől és amugy mindenhol máshol fekete meg sötét szinű holmik vannak benne. Itt ahol a fehér valamit láttam, amugy egy fekete, piros pántos hátizsák van felakasztva. Közelében sincs semmi fehér ovális cucc.

Gyorsan kivettem egy random fehérneműt és becsaptam a szekrényajtót. Ez a fehér valami kicsit kb maszk szerű volt. De nem vettem nagyon szeműgyre, de elég feltünő volt. Délután leellenöriztem a szekrényt. Akárhogy néztem, a fekete hátizsákon kívül semmi más nem látszódott azon az oldalon. Optikai csalódás nem hiszem, mert eltöltöttem azért pár percet ott. Na meg a fura érzés... Azóta is gyakran eszembe jut.

júl. 23. 14:05
 13/25 anonim ***** válasza:
51%
"ha olyan huzat lett volna, hogy az ajtót mozgassa, azt mi is éreztük volna." "És akkor egy szellőt érzett az arcán"
júl. 24. 08:32
 14/25 anonim ***** válasza:
73%

"ha olyan huzat lett volna, hogy az ajtót mozgassa, azt mi is éreztük volna."- Ez a harmadik történetben van.

"És akkor egy szellőt érzett az arcán"- ez meg az utolsó történetben. A két mondat nem egy és ugyanaz történetben van. Próbáltál belém kötni, de ez most nem jött össze.

júl. 24. 08:46
 15/25 anonim ***** válasza:
23%
Nem "beléd kötni", hanem rámutatni az ellentmondásra. Sehol nem jelezted, hogy külön történetekről lenne szó.
júl. 24. 10:05
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy valaki érez egy csekély szellőt az arcán, attól még nem kellene, hogy mozogjon az ajtó. Ha elsiet mellettem valaki, általában én is érzem ezt a fuvallatot, de az ajtók nem mozognak ki be csak azért, mert rohangálunk a lakásban.

Nálunk például elég huzatos a lakás. Ha minden ajtó, ablak teljesen zárva van, akkor is érzem az ajtó közelében, hogy áramlik be a huzat, akkor is, ha nincs jelentősebb szél, de ettől még nem mozog az ajtó. Ha nagy szélvihar van, pl vihar, akkor a csukott szobaajtókat is rázza, ha minden be is van csukva, de akkor tudom, hogy szél miatt van. 30 éve lakok itt, ismerem a lakást. Ha tökre be van csukva minden, nincs kint nagy szélmozgás és az ajtóm mégis libegne, hát én is elgondolkoznék rajta, hogy valami gáz van...

júl. 24. 10:26
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
15. Neked nem jött le az olvasásból, hogy négy különálló történetről van szó????? "Sehol nem jelezted, hogy külön történetekről lenne szó." Egy normális embernek nem kell jelezni, tudja, amint olvassa. Ja, és még ott van a történetek közötti üres rész, így választva el egymástól őket, így JELEZVE, hogy már egy másik történet következik.
júl. 25. 08:14
 18/25 anonim ***** válasza:
71%

6-os vagyok!

Ok.Néhány Történetet leírok ami velem történt! Az igazság az,hogy velem gyerekkorom óta nincs rendben valami mert valamiért mindig látogattak a szellemek! Pl. Az alvási paralízist arra fogja az orvos tudomány hogy ez egy természetes védelmi ,agyi funkció! Na ez egy kamu! És el is mesélem hogy miért! Régebben szinte minden éjjel megtörtént velem hogy arra ébredtem, hogy nem tudok megmozdulni és megszólalni! Látni nem láttam soha semmit olyankor! Nem is emlékszem hogy a szememet egyáltalán ki e tudtam nyitni? Viszont többször volt olyan hogy hallottam és és éreztem hogy van ott valaki! Egy alkalommal azt hallottam hogy egy női hang suttogva azt kérdezte,hogy mit csinálsz? És egy férfi suttogó hang azt válaszolta,hogy csak megnézem! És utána a takaró lehúzódott rólam! Gyerekkorom óta a takaró alatt alszok mert már előre féltem az éjszakáktól! Vissza térve a paralízisre azért tudom hogy kamu amit az orvos tudomány állít mert emlékszem olyan 9 éves lehettem és csak én és anyukám voltunk otthon! Én a szobában voltam és anyukám a konyhában főzött, és álltam a szobában és elkezdtem érezni valami furcsa érzést! Megijedtem és ki akartam szaladni a konyhába, de abban a pillanatban már azt vettem észre hogy nem tudtam megmozdulni és megszólalni sem! Anyukám és érzi a szellemek jelenlétét és sokmindent megszoktunk érezni, Én sorozatosan megszoktam álmodni ha valami rossz dolog fog történni! A lényeg hogy amikor végre megtudtam mozdulni ,kiszaladtam a konyhába és elmeséltem anyukámnak hogy mi történt! Persze ő azt mondta hogy biztos csak képzeltem stb. nem akart megijeszteni! De láttam rajta hogy félve nézett be a szobába! Sokszor amikor hazaértem az iskolából és a szüleim még nem értek haza a munkából, annyira féltem a lakásban hogy kimentem a folyosóra és ott vártam amíg haza nem értek! Aztán olyan 12 éves lehettem amikor kedvenc Amiga márkájú számítógépemmel és egyik kedvenc játékommal hajnalig játszottam! Egyszer csak arra lettem figyelmes hogy valami fura érzést és félelmet kezdtem érezni! És amikor az egyik falra ránéztem láttam hogy ott egy fej alak ! De mintha csak egy árnyék lett volna és először arra gondoltam hogy a monitor fényében a saját fejem árnyékát látom! De hamar rájöttem hogy nem az én árnyékom! Nagyon megijedtem és be bújtam a takaró alá és hajnal 6 körül ki kellett mennem wc-re és akkor a fürdőszoba ajtón az egész test alakját láttam! Valami volt abba a házban mert más is mondta amikor ott aludt nálunk hogy amikor éjjel wc-re ment érezte mintha valaki a háta mögött lenne! Anyu is ugyan ezt érezte! És életem legijesztőbb eseménye ami a mai napig ha eszembe jut van hogy aludni se tudok! 16 éves lehettem és akkor még megvolt az emeletes ágyam és a felsőrészen feküdtem és néztem e tv-t , ez olyan este 10kor lehetett! Panel lakásban laktunk és ott a szobaajtó olyan redős üveges volt ami csukva is volt, Néztem a tv-t és emlékszem hogy egyáltalán nem voltam álmos! Szóval nem arról van szó hogy álmodtam stb. Szóval ahogy néztem a tv-t elkezdtem érezni azt a furcsa érzést és nem tudtam megmozdulni és megszólalni sem! Az üveges ajtón keresztül láttam hogy egy nagyon magas ,fekete ruhás emberi alak elkezdett közeledni az ajtó felé ! És amit a mai napig nem értek az hogy kinyílt az ajtó és olyan magas volt ez a valami hogy le hajolt mert az ajtó felett még volt egy kocka alakú üveges rész és annyira magas volt hogy nem fért be az ajtónyíláson! De úgy tudom hogy a szellemek át mennek a falakon ,ajtón keresztül ,de ez az akármi úgy jött be mintha egy ember lett volna!Oda sétált az ágyamhoz és emlékszem hogy nagyon ijesztő torz arca volt! Most is kirázz a hideg és nem is szívesen emlékszem vissza rá, annyira ijesztő volt! Szóval ott állt felém fordulva és az egyik kezét a mellkasomra tette és valamit mormogott és közben olyan érzést éreztem mintha áramütések értek volna! Aztán eltűnt és ezután pár évvel később éreztem hogy a mellkasom fáj azon a részen és a mai napig van amikor elő jön ez a fájdalom és napokig, vagy hónapokig fáj azon a részen! Fogalmam nincs hogy mi lehetett az a lény?! Aztán ami még nagyon ijesztő volt , egy két héten keresztül minden éjjel arra ébredtem hogy éreztem hogy valami ült az ágy végébe! Ugyan úgy az emeletes ágy felső részén aludtam! És a lábamon éreztem annak a valaminek a súlyát! Nem volt olyan nehéz mint egy ember, sőt még egy gyerek súlya sem! éreztem hogy ott ül és morgó hangot hallottam! Levegőt is alig mertem venni! A mai napig nem tudom mi volt az és szerintem jobb is hogy nem tudom! Volt amikor az én hibámból elpusztult a kiscicám , beteg lett és hajnalban elpusztult a szomszéd szobában volt a nővéremnél és reggelre amire felébredtem már mondta a nővérem hogy éjjel elpusztult és korán reggel le vitte el temette. Az nap el mentem fürdeni és miután lefürödtem be mentem a szobámba ruhát elő venni a szekrényből és egyszer csak egy hangos és hosszú nyávogást hallottam! Egyből tudtam hogy a macska szelleme és kiszaladtam a szobából! Viszont onnantól kezdve minden éjjel eljött és percekig hallottam a nyávogást! Ez addig tartott amíg egy nap a nővérem haza hozott egy kiscicát és amikor eljött az éjjel arra keltem mint amikor 2 macska összeverekedik! Fújtatott a macska amit nővérem hozott haza! És onnan kezdve nem jött többet kísérteni a macska szelleme! Rengeteg dolog történt , volt amikor a dédmamám szelleme járt vissza! Az öcsém is hallotta minden éjjel! Valamiért olyan dühösen jött vissza hogy a szekrényt is rázta! Arra keltünk minden éjjel az öcsémmel! Hallottuk ahogy járkál, lélegzik! Valószínű nem tudta elfogadni hogy meghalt mert amikor be került a kórházba ott halt meg és fulladás okozta a halálát! A kórterembe többen mondták hogy a nővér hibája okozta a halálát ,mert úgy etette meg hogy valahogy a torkán akadt az étel vagy nem tudom. A lényeg hogy aki azt gondolja hogy nincsenek szellemek és gonosz lények, az nagyon téved! van aki úgy éli le az életét hogy egyszer sem tapasztal ilyen dolgokat, azok az emberek nehezen vagy egyáltalán nem hiszik el hogy ilyen dolgok léteznek! De sok olyan ember van aki hozzám hasonlóan rendszeresen tapasztal ilyen és hasonló dolgokat amiket semmivel sem lehet magyarázni!

júl. 26. 22:28
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

18

Köszi hogy mégis leírtad!

Nem semmi, amiket te is tapasztaltál! Abban a házba árnyember lehet. A falon, ajtón látott furcsa árny és az a magas, sötét alak, ami bejött éjszaka az ajtón, eléggé arra utal. Plusz az elekromos érzés is. Sok megfigyelés van ilyenekről és általában ezekhez negatív események köthetők, nem a legjobb szándékú jelenség.

Ha megérintett és azóta is érzel ott visszatérő fájdalmat, akkor miért nem vizsgáltatod ki? Lehet nem ártana.

júl. 27. 12:18
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez is valami árnylény lehetett: Az anyumék szobájából nyílik az én szobám (tudom, kissé fura elrendezés), az ajtó nyitva volt, és hallotta, hogy " anyu... anyu... anyu....". Odanézett az ajtóhoz, és egy fekete alakot látott visszahúzódni a nyitott ajtó mögé, rögtön bejött a szobámba, az ajtó mögött senki, én meg alszok mint a bunda.
júl. 27. 12:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!