Ha valaki rájön a hosszú élet titkára megkeresik a biztonsági szervek hogy kivizsgálják vagy elhallgatassák?
Fennakar valami szűrön személyi adatmegújításnál vagy baleset miatt kórházban.Mondjuk egy 80-90 éves ember aki 30-nak néz ki.Teljesen egészséges szinte fiatal gyereknek néz ki.
Ha valamilyen ősi kínai vagy indiai energiatechnikát használ hogy az Univerzum jó energiáját szívja be és a rossz energiát bizonyos gyakorlatokkal eltávolítja.
Ilyen idős korban vagy 100 éves kor után már felkereshetik hogy kényszerítsék a kivizsgálások miatt?
Vagy nem foglalkoznának itt Európában az ilyen emberrel?
Kérdésem onnan jött hogy több olyan videó is van indiai kínai emberek fotókkal bizonyítják 130-150 évesek már a régebbi korban is éltek de nem öregedtek semmit.
Inkább hivatalosan nem beszélnek róla.
Egyébként érdekes kérdés szerintem is,èn is gondoltam már ilyesmire .
Biztos minden oldalról megvizsgálnàk előbb, utóbb hatósàgilag .
Szerintem a nagy gond 100 év felett jönne,addig mèg öregiteni is tudnà mmagàt,kamuból bottal jár stb , esetleg valami nagyon jó profi maszkmesterek által készített maszkot hord,szemüveget,öregesen öltözik .Az igazi gond akkor kezdődne amikor már az ő születési èvèvel senki se èl ,és a nyugdijintèzet is nèzne egy nagyot,hogy tényleg ő az és nem -e visszaèl valaki a személyi adataival
Az ezotérián sem kötelező ám teljesen hülyének lenni.
Nem azért keresnék, hogy elhallgattassák. Mégis, miért tennének ilyet?
A titkára lennének kíváncsiak, hogyan csinálja.
"indiai kínai emberek fotókkal bizonyítják"
Mert ez kamu, azért nem foglalkoznak velük.
Az ember formájú vàmpirok tudják erre a választ ha lèteznek,hogy hogyan kell új papírokat , identitást szerezni...
Egy biztos rengeteg pénz meg kapcsolat kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!