Ha valaki médiumi tevékenységen keresztül kapcsolatba kerül földönkívüli/UFO lényekkel, mikortól fogják megfigyelni a biztonsági szervek?
Figyelt kérdés
Médiumi tevékenység elsőnek információcserére van használva, majd technikai jellegű információk is átadásra kerülnek.
Ezek olyan infók amikkel változásokat lehetne előidézni ebben a fizikai világban.
2023. febr. 16. 22:42
1/9 anonim válasza:
Szerintem már most megfigyelés alatt tartanak. Gyorsan hívd meg a földönkívülieket, hogy foglalják el a bolygót, akkor többé nem kell tartani semmilyen biztonsági szervtől.
3/9 anonim válasza:
Ez nem látszik számukra, és nincs is jelentősége.
Ezek a technológiák bonyolultak, ki fogja fejleszteni, átültetni emberi technológiára? Már többször átadtak, illetve páran lehoztak ilyen alaptechnológiákat, ezek általában elhallgatásra kerülnek, gondolom fenyegetés, pénz, erőszak, ilyesmi.
4/9 anonim válasza:
Nem a ufókok, hozzák a változást, hanem a Krisztus. Őt elérheted imával.
5/9 anonim válasza:
skizofrénnek állítják be és viszik a vigyoriba.
6/9 anonim válasza:
Nem nagyon van már vigyori, elintézték ezt is, azóta tüncizők, hajléktalanok vagy fórumozók.
7/9 anonim válasza:
Miért figyelnék ezért meg? Engem se figyel szerv és egy régi ismerőst, aki konkrétan tisztán értette, amit más bolygókról pofáznak neki, na őt se. Miért tenné?
A leírásod téves is, és független a kérdésedtől.
8/9 anonim válasza:
Mondjuk szerintem Pataky Attilát mindig két orvos figyeli, szóval passz.
9/9 anonim válasza:
A harmadik naptól fogva figyelnek meg nagyon. A negyedik nap rád rúgja a TEK az ajtót, rád ugrik 15 kommandós, láncba vernek és mész Szibériába -40 fokban ásni a sziklává fagyott földet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!