Embert vagy valamilyen lényt rögzített a kamera?!
Ma hajnali fél egykor felhívott a külföldön elő nagyapám, hogy a nyaralójánál mászkál valaki zseblámpával. Kamerák vannak felszerelve, és az iPhoneján keresztül élőben látja mindig a házat. Szóval felhívott, hogy hívjam a rendőrséget, így tettem, és én is kimentem a helyszínre. Nyomot sajnos nem találtak, azt mondták, másnap ha tudom nézzem vissza a felvételt. Nem volt betörés nyoma sem, viszont nagyapám csinált néhány képernyőfotót az alakról. Egyetlen olyan kép van, ahol nagyjából kirajzolódik egy emberi alak. Csak nekem úgy tűnik, mintha a két szeméből jönne ki a fény. Persze valószínűleg ember, meg én amúgy sem hiszek a gyíkemberekben és nem vagyok laposföld hívő sem, de ez a kép szerintem ijesztő.
Tudod mi az ijesztő? Az, hogy 2022-ben egy ilyen pixelhalmazt bárki képnek nevez.
Ennél még egy Rorschach-teszt tintapacája is értelmezhetőbb.
Mivel készítette a felvételt a nagyapád, lyukkamerával?
Úgy kamu, ahogy van.
Elsősorban ha a nagypapa olyan modern h képes okostelefont kezelni screenshotot készíteni, de a rendőrséget nem tudja kihívni, ellenben téged igen.
Aztán ott a kamerarendszer ami konkrétan egy nagy fekete paca.
Legközelebb talán jobban sikerül 🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦
A belinkelt kép neve arra utal hogy valami weboldalrol szedte le a kérdezo a képet. Ha mobillal keszitettek volna es nem nevezik at akkor a datum lett volna ott.
De ha atnevezte volna is nem ilyen hivatkozas szeru kódbetüket irtak volna. Khm. Raadasul png kep. Mobil fenykepezeskor jpg-t keszit.
Kerdezo? Te es a tarsaid miért hülyítitek az embereket? Hm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!