Miért lett ennyire halk az iphone-al rögzített videóm?
Tökéletes! Nemis lett volna jó ha az alávágott hátterzene hangosabb.
.
A videód meg pöpec a minősége is, théma is!
Kaptál rá egy értékelést.
(Cristian)
biztos más a célközönséged, nem én - talán nem csak azért, mert nem mobilon nézem, de nekem az ilyen álló videózás, ahol a kép kevesebb mint 1/3-án van valami két oldalt marha nagy fekete téglalapok között állatira nem jön be.
nekem az sem jön be, hogy végig csak te beszélsz a kamerába, semmi más nem látszik még a Várkert bazár sem a háttérben, de ahelyett, hogy megmutatnád, azt is csak elmeséled, mert a fejed kitölti a képernyőt. ez nekem nem videós műfaj, hanem rádiózás. persze egy fokkal talán jobb, mintha csak podcastot csinálnál, de ha már kép is van, legalább a háttérben látszódhatna valami, vagy megszaggathatnád az arcképedet néhány felvétellel arról, ahol vagy, esetleg amiről beszélsz.
bocsánat a felületességért, de nem hallgattam végig, amiről beszélsz, csak végigpörgettem, hogy tényleg végig ilyen-e. így a tartalomról nem tudok nyilatkozni, pedig lehet, hogy az még érdekes is volna. a fentiek miatt viszont engem elveszítettél nétőként. persze lehet, hogy nem is kár érte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!