Az iPhone-om előlapi hangszórója nagyon halk lett, telefonhívás közben nagyon zavaró. Ha visszaviszem a Vodafone-ba akkor kicserélik/megjavítják? Januárban vettem.
Figyelt kérdés
Nem tudom mi baja lehet, nem is nagyon értek hozzá, lány vagyok2018. aug. 25. 13:51
1/2 anonim válasza:
Alkalmazáskezelőből minden alkalmazást lőjj ki és indítsd újra (reseteld).
Néha (bizonyos) alkalmazás csinál olyat, hogy egyik hangszóróról másikra átteszi a hangot.
2/2 anonim válasza:
ameddig van rá gari, addig természetesen élj vele.
nem tudni melyik iPhone, de 6/6S-nél például elég gyakori meghibásodás a beszédhangszóró elhalkulása...főnökömét idáig csak 2x vittem szervízbe ezzel. belerakódik a por stb.
lehet ez a baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!