Hogy a jó fenébe rögzítették ezt a videót? Milyen kamera követte az autókat?
https://www.youtube.com/watch?v=YbO3JcY2Cs8
Drón túl lassú ehhez, platós autó szintén egy másik sportkocsit meg gondolom nem buheráltak meg egy komplett kameraállvánnyal. El se tudom képzelni, hogy vették fel 3rd nézetből.
platós autó szintén egy másik sportkocsit meg gondolom nem buheráltak meg egy komplett kameraállvánnyal
Pedig de
A végén, mikor kirakja a célzászlót, a kép bal oldalán, lent bevillan a kamera árnyéka. Mármint a kocsié, amin a kamera van.
Lassan mennek, nézd meg az út sávozását
A zene, a motorhangok, effektek, mind szépen rá vannak igazítva az eredeti videóra.
Jól összerakták.
Szóval, a kérdésre válaszolva, egy kocsira szerelt kamera követte az autókat.
Jellemzően másik autóra szerelt kamerával szoktak ilyesmit felvenni.
De ezt akár drónnal is lehetett volna, hisz nem mentek gyorsan, csak úgy animálták meg hogy gyorsnak tűnjön.
"El se tudom képzelni, hogy vették fel 3rd nézetből."
Nem az ők tehetnek róla. Bár valóban igazad van, csinálhatták volna bénábban is hogy egyértelmű legyen, pl. megtévesztő a magas fordulatú motorhang és a nagy értéket mutató sebességmárő, a felületes szemlélő azt hiheti, tényleg olyan gyorsan mentek.
Ilyet már évtizedekkel ezelőtt is tudtak... XD egyik autóból videózzák a másikat, nem is értem, mi a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!