Mit jelent egy vad és védett hullámvasúttal álmodni?
Figyelt kérdés
Bár ez inkább egy extrém, nyitottfedelű vonat lehetett...vagy inkább egy száguldó felvonóra hasonlított, ami normális esetben a hegyekbe menne.
Mindegy. Ki kellet rakni előtte mindent és kis híján többször kirepültem.
A látvány szép volt meg minden, már-már mesebéli..
Viszont nem akartam ott lenni, nem hiányzik ez az adrenalin, hogy ki és mi vész el...
2023. febr. 12. 04:14
1/2 anonim válasza:
Epheszoszi Homályos Hérakleitosz egy egész fejezetet szentelt egyetlen könyvében a hullámvasúttal álmodás jelentésének, de sajnos I. e. 356. július 21-én éjszaka egy Herostratus nevű zavarodott elméjű férfi felgyújtotta az Artemisz templomot, és a könyv amit ott tároltak a tűz martaléka lett. Ezért nem tudhatjuk mit jelent egy vad és védett hullámvasúttal álmodni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ment a zöld!
2023. febr. 12. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!