Miközben konferenciahívásban voltam több munkatársammal, észrevettem hogy valaki megtámadott, távolról fojtogatni kezdett engem. A hívás befejeztével a támadásnak is vége lett. Hogyan deríthetem ki, hogy melyikük volt a támadó?
Próbáltam beszélni, kezdett elmenni a hangom. Ittam egy pohár vizet, de az se segített.
Jövő héten lesz egy újabb konferenciahívásunk, a résztvevők ugyanazok lesznek. Sose ért még engem természetfeletti támadás és aggódom, hogy újra megismétlődik.
A munkahelyi nyomás is simán tud ilyen tüneteket produkálni. Én sem vagyok szkeptikus de belegondoltál már mekkora rutin kell egy ilyenhez? Én fix nem élő hívásban kezdeném szemmel verni a kollégám, hogy minden egyes megszólalással kizökkentsenek a koncentrációból. Na ezért marhaság a kérdés. Ha meg valaki mindennek ellenére úgy dönt hogy szemmel ver téged konferencia közben, tudva hogy a saját állásával játszik azzal hogy kamerán keresztül úgy szugerál mint egy eszelős...
Nos szerintem valamit tenned kellett egy ilyen szintű rosszindulat megnyeréséért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!