Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Lehet valami negatív jelenlét...

Lehet valami negatív jelenlét a lakásban?

Figyelt kérdés

Már több éve élünk itt. Novemberben kezdődött a bogarakkal. Ágyi poloska. Ott megindult a lejtő, én is, lakótasam is felváltva betegek lettünk vagy lesérültünk. December végére lakótársam volt rosszul lelkileg, lezsibbadva, depisen, úgy, mikor energiát kell ahhoz is gyűjtened, hogy elmosogass, vagy lemenj a a boltba. Alapdolgokhoz. Emiatt voltak is konfliktusok (ami eddig nem volt jellemző).

A két ünnep között nem voltunk itt. Mióta visstajöttünk nekem volt pár nap, hogy mindenhez is erőt kellett gyűjtenem, alap dolgokhoz. Plusz hihetetlen és rám nem annyira jellemző düh volt bennem folyamatosan. Egyszer-kétszer előfordult olyan is, hogy éreztem mintha állnának a hátam mögött, pedig senki nem volt ott. Az egészből azzal lettem jobban hogy 3 itthondolgozós nap után kimentem.

Most ahogy hazajöttem, direkt figyeltem hogy érzem-e hogy valami más, az egyetlen amit érzek a lakásban, ami kicsit más, az a düh. De azt is csak egy kicsit.

Most van itt nálunk valami leszívó, vagy csak átvesszük a panel összes lakójának érzelmi-gondolati-hangulati buborékát (ami ugye jol reprezentálja a magyar valóságot tele feszültséggel stb.)?

Mert panekban lakunk, ahol véleményem szerint túl közel vannak az emberek egymáshoz, egymás életterében, minden irányból, szóval szerintem simán bármi átvehető.

Vagy hogy lehet ezt leellenőrizni valahogy, hogy mitől van ez?

Meg mit tudok kezdeni vele, bármi is ez?

2024. jan. 4. 19:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

10. Igazából nem öreganyám szedi (tehát nem az én vérrokoni ágam), ami örökletes szempontból nem mellékes.

Azaz szeretném elhatárolni magam, persze nyilván szomorú dolgok ezek, akkor is.

2024. jan. 9. 06:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!