Akinek kutyája van szabad dohányoznia a lakásban v. a jelenlétében?
Most ki adoptálta és ki dohányzik? Nem igazán értem.
Én alapból úgy vagyok a dohányosokkal, hogy "Úgy szép a sz*r, ha füstöl." Alapból csak saját magukat kellene, hogy mérgezzék, semmilyen más élőlényt! Persze ők ezzel nem foglalkoznak...
Pfffffffff, te jó ég, Te most komolyan azért jelentenél valakit az állatvédőknek, mert dohányoznak a SAJÁT lakásukban, a SAJÁT kutyájuk jelenlétében?? Atya-Úr-Isten, én ezt már nem hiszem el.......
Gondolkozz el magadon, te önérdekű diktátor-hajlamú, mások életében turkáló ember, ennyire nincsen neked dolgod?
Ne haragudj, hogy ha ezt most túlreagálom, de a t..öm tele van azzal, hogy újabban mindenkinek kedve lett megszabni, mit csináljon a másik.
Ameddig legális a dohányzás, k*rvára ne emeljen senki szót egyetlen dohányosra se, mert ahogy a nemdohányzóknak, úgy a dohányzóknak is vannak jogaik, pláne a SAJÁT LAKÁSUKBAN.
Abszurd ez az egész, mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!