Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Akinek kutyája van szabad...

Akinek kutyája van szabad dohányoznia a lakásban v. a jelenlétében?

Figyelt kérdés
Nem, nyugi én nem dohányzok, csak érdekel, mert mint már említettem a leendő kutyámat adoptálták és kiderült, h dohányoznak. :\

2013. máj. 21. 21:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
75%

Fujj, de egy önző, elkényeztetett pics@ lehetsz te.

Mondd anyának, hogy legközelebb majd kapkodja magát a munkából (ahonnan hozza a PÉNZT, tudod, abból van a kenyér...), mert öngyi leszel.

2013. máj. 21. 22:10
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Még nem vagy 15, de ilyenekbe már bele tudsz okoskodni. :) Jópofa... Honnan veszed, hogy bent dohányoznak a lakásban, míg a kutya is bent van?

Egyébként míg dohányoztam, nem küldtem ki a kutyát a szobából. Ha bent volt, bent volt. Ha nem, nem. Nem igazán zavarta, hogy bent gyújtottam rá. És emiatt hidd el, nem fogják a kutyát elvenni, mert azok akik akkor rögtön elvitték, dohányoznak.

Nem arra várnak a menhelyen, hogy az a kislány el fog-e tudni jönni azért a lefoglalt kutyáért? Ami akár lehet egy hónap is...

2013. máj. 21. 22:18
 23/27 anonim ***** válasza:
92%

1. 15 évesen én vissza fognék a helyedbe az arcomból..még így ismeretlenül is..

2. Attól hogy valaki dohányzik, nem feltétlen "olyan" a lakása. Mi is dohányzunk. De meg nem mondanád hogy itt valaki cigizik. Ja, és kutya is van.

3. Ha annyira kutyát akarsz, akkor menj, és fogadj örökbe egy másikat. 1000+1 kutya van még akik gazdira várnak. HA tényleg akarnál, akkor nem itt pattognál, hanem más ügyben 'intézkednél'...

4. A megnyilvánulásaid alapján inkább ne is legyen kutyád.

2013. máj. 21. 22:35
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Csakis...az állatvédőknek pont erre van ideje a sok kivert és megkínzott állat mentése közben.

Tudod, amíg azzal sem foglalkozik senki, hogy a láncdohányos szülők a saját gyereküket mérgezik, vagy hogy a terhes nő szájából is lóg a cigi, és kutyák ezrei vannak menhelyeken/utcán, addig nem hiszem, hogy ez a kérdés egyáltalán vitára érdemes.

2013. máj. 21. 23:01
 25/27 anonim ***** válasza:
51%
Dohányozhatnak, akár a házban is, ezzel semmit sem lehet kezdeni.
2013. máj. 21. 23:16
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

hát ez egy igen buta gyermeteg kérdés. amire nagyon sokan nagyon nagyon jó választ adtak mégha ez a kérdezőnek nem is szimpi. sajna ilyen az élet. nem mindenki ért egyet a két szép szemünkért velünk.

csakhogy én is válaszoljak. igen én dohányzom, viszont én az erkélyen, ha ekkor a kutya odajön hozzám természetesen nem fújom a képébe a füstöt, nem tartom úgy a cigit. sőt az esetek többségében elküldöm a közelemből, amit mondjuk már meg is tanult szóval ha dohányzom csak félreérthető esetekben jön oda, mint pl. nézem őt és akkor azt gondolja talán akarok tőle valamit.

az egész lakásban rajtam kívűl a párom unokaöccse dohányzik, viszont az ő titke nem nagyon tudom mi lehet, talán nem is dohányzik olyan sűrűn, mert ő a szobájában is rá szokott gyújtani, az ajtó igen sűrűn nyitva van mégsem lehet érezni maxi nagyon ritkán.

a kutyám tökéletes egészségnek örvend, tökéletes szeretetben részesül és tökéletesen nevelt jól viselkedő kutyus. fényes ápolt szőre van szóval nem egy olyan eset amiért a menhelyek vagy egyéb szervek szaladnának megmenteni a kutyámat ebből a borzalmas körülményből.

nem mellesleg ha énhozzám becsengetne ilyenért bárki az biztos hogy olyan pofont lezavarnék neki hogy a feje leesne. de még a feljelentő is kapna tőlem egy olyan fejmosást amit egy életre megemlegetne.

nem mellesleg elgondolkodtam azon pro kontra ha épp te akarnád megkaparintani a kutyámat. szóval az édesanyád aki annyit dolgozik hogy még arra se tudott időt szakítani hogy a kutyusért elmenjetek, illetve te aki gyerekes módon itt hisztizel, nyilván suliba jársz felelősség pedig annyi sincs benned mint egy marék lepkében, egész biztos jobb gazdik lennétek az én kutyámnak csupán azért mert nem dohányoztok ? nah ne vicceljünk már...

2013. máj. 21. 23:49
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Válassz egy másik kutyust, rengeteg vár gazdira, biztos találsz olyant ami neked tetszik. Hogy még egyszer elkapják az orrod elől szerintem úgy elkerülheted, hogy ameddig nem tudjátok haza vinni, addig naponta bejársz hozzá látogatóba, és úgy hozzád is szokik valamennyire szóval könnyebb lesz az első pár (amúgy nehéz) nap.

Csak hogy a kérdésre is válaszoljak: azért gyereket sem vesznek el, nemhogy kutyát, mert a saját lakásodban dohányzol.

2013. máj. 22. 00:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!