Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Akinek kutyája van szabad...

Akinek kutyája van szabad dohányoznia a lakásban v. a jelenlétében?

Figyelt kérdés
Nem, nyugi én nem dohányzok, csak érdekel, mert mint már említettem a leendő kutyámat adoptálták és kiderült, h dohányoznak. :\

2013. máj. 21. 21:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
94%
És ha ilyen "intézkedős" vagy, miért nem emelsz szót a családon belüli erőszak ellen? A másik ember életében esik jó turkálni, mi? Amikor JOGA van mindahhoz, amit csinál?
2013. máj. 21. 21:44
 12/27 A kérdező kommentje:
10-es te komplett hülye vagy.... Értsd már meg h nem az ő kutyájuk, hanem majdnem az enyém volt, és elvették tőlem, rezerválva volt, csak nem volt időnk érte menni, és mikor már lett volna elvitték. Sztem előbb ink. tudj meg több mindent, mielőtt itt okoskodsz! Mert így csak a hülyék reagálnak! -_-
2013. máj. 21. 21:47
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
"nem volt időnk érte menni". akkor tényleg nagyon akarhattad azt a kutyát. nincs jogod elvenni másoktól, ahol szeretik, és foglalkoznak vele, még akkor sem ha néha a szoba közepére sz@rnak!!!!!
2013. máj. 21. 21:50
 14/27 A kérdező kommentje:

Ha nincs norm. kommentetek, ne is írjatok erre semmit!

És mondtam már h ha nem tudjátok a háttérsztorit, SEMMIRŐL! Akkor ne okoskodjatok már!!!!!!!

2013. máj. 21. 21:54
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk egy szót nem írtál arról, hogy mégis hol foglaltattál le kiskutyát. Ha menhelyről, akkor miért várnának rád? Hihetik azt, hogy összevissza kamuzol, és már érte se akarsz menni, ha olyan nehéz időt szánnod rá. Örülnek ha elhozzák a kutyákat. Ha kennelből, akkor ugyanez, egy tenyésztő se fog rád várni (azt se írtad mennyi idő alatt jöttél rá, hogy mégis kell a kutya...), 8-10 hetesen eladják őket, mert egy növendék kutya hobbikutyának már nem olyan vonzó...

Mégis mit hittél, körülötted forog a világ? Mindenki vár rád, beleértve a kutyát, az előző gazdát / menhelyet?

2013. máj. 21. 21:55
 16/27 A kérdező kommentje:
És azt sem tudod h mennyire akarom azt a kutyát! MEG AZT SE H ANYUKÁM SOKÁIG DOLGOZIK ÉS OLYANKOR, AMIKOR ÉRTE LEHETNE MENNI! Én meg még nem vagyok 15...
2013. máj. 21. 21:56
 17/27 A kérdező kommentje:
basszus! Nem érted h rezerváltuk anyukámmal, mert adoptálni akartuk, de én hiába akarnék elmenni, ha nem vagyok 15. És határozottan mondtuk nekik, szal ne okoskodjatok már, mert a GYIK tele van akk hülyékkel!!!
2013. máj. 21. 22:00
 18/27 anonim ***** válasza:
93%

Tudod hány olyan ember van, aki csak azt mondja, hogy "ó persze hozzám jöhet a kutya, de majd csak a hétvégén". És mikor hívják a hétvégén az illetőt, érdekes de még a telefonja is ki van kapcsolva... Az ilyenre nem adnak már az állatvédők.

És nem értem, hogy miért vagy felháborodva, hiszen pénzt nem adtál foglalónak, akkormeg?

2013. máj. 21. 22:04
 19/27 A kérdező kommentje:
Honnan tudod h nem? És minket fel tudtak hívni, és itt Kassán ha rezerválsz vmit, azt be kell tartani
2013. máj. 21. 22:05
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem tehetsh semmit. Ha màr arra sem voltál képes, hogy időt szakíts rà és időben èrtemenj, akkor miről is beszélünk??

Erről lecsúsztál. Addig nem volt fontos még mehettél volna èrte, most meg már kell ha más is szemet vet rá/elviszi.

Gondolj már bele milyen lenne a kutyának? Kikerült a menhelyről egy szerető családhoz, mostmár kezdi őket megszokni, megszeretni visszavitetnéd szerencsétlent aztán ismét elvinnéd egy idegen környezetbe csupa idegen ember közé? Mit élhet át szerencsétlen állat? Mit fognak àtélni a gazdái?

Hazavitték, már imádják te meg elvennéd tőlük csak azért mert "lestoppoltad", nem figyeltél rá most meg pattogsz mint kecske sz@r a deszkán!?

Mikor mi lefoglaltuk a kutyánkat pénteken, hétfő délutàn az első szabad percünkben ott voltunk érte. Ès képzeld el két ember is dohányzik a csalàdban 4kutya mellett.

Ha valaki el akarná venni tőlünk bármelyik kutyánkat csak ennyi miatt és elkezdeni jelentgetni meg pofázni saját kézzel tépném ki a nyelvèt. Hát már elnézést de hova gondolsz? Csak azért mert valakinek ennyi hibája van ugyan olyan jó gazdi lehet mint egy olyan 1000%-os ember mint te.

2013. máj. 21. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!